WTF: Naar IS overgelopen Kamerlid weigert zetel op te geven

Originally posted on : Eunmask


Dus wij hebben extremisten in onze regering! In feite betalen wij dus voor Kamerleden die ons willen vernietigen! Het wordt hoe langer hoe krankzinniger! 

jihadstaat

Door • woensdag 9 september 2015

Het Tweede Kamerlid van de VVD dat woensdag is overgelopen naar de Islamitische Staat weigert zijn zetel op te geven. Hierdoor is de coalitie haar meerderheid in de Tweede Kamer kwijt.

Fractievoorzitter Halbe Zijlstra van de VVD is woedend: “Dit is je reinste kiezersbedrog. Als je als Kamerlid wilt overlopen naar de Islamitische Staat, dan moet je dat natuurlijk zelf weten. Maar wees dan wel zo fatsoenlijk om je zetel terug te geven. Deze persoon is dankzij de VVD in de Kamer gekomen.”

Kamerleden die overlopen naar strijdende partijen in het Midden-Oosten zijn al langer controversieel, omdat zij consequent aan het pluche blijven kleven. Eerder stapte Johan Houwers al over van de VVD naar Al-Nusra en verruilden Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk de PvdA voor de Koerdische PKK. Voormalig 50Plus-Kamerlid Norbert Klein begon een eigen terreurbeweging voor ouderen in Jemen.

De VVD heeft nog niet bekendgemaakt om welk Kamerlid het gaat. Volgens ingewijden betreft het de woordvoerder staatsrecht. Het is nog onduidelijk hoe hij vanuit Raqqa zijn parlementaire taken wil gaan vervullen.

http://www.nujij.nl/politiek/naar-is-overgelopen-kamerlid-weigert-zetel-op-te.33421948.lynkx

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s