KOM IN VERZET

screenshot_94

Het aantal vluchtelingen dat naar Nederland komt, ligt nu op ongeveer zevenhonderd per dag. ”In Mei waren het er nog vijfhonderd per week, twee weken geleden waren het er achttienhonderd, vorige week drieduizend en nu zijn het er zevenhonderd per dag”, Dit zijn er 4.900 per week.

Onze ouderen, die dit land hebben opgebouwd, wordt alles ontnomen, kaal geplukt, laten ze nu in hun luier zitten. Het is alles voor de “vluchteling” maar de Nederlandse bevolking laten ze stikken. Zo kan er nog veel meer misstanden opgeschreven worden, maar we weten allen verdomde goed wat al die misstanden zijn.

Maar nu vraagt Geert Wilders aan ons om in verzet te komen. En dit is hard nodig want de politiek luistert niet (meer) naar de bevolking. Wij zullen het zelf moeten doen. Bezet gemeentelijke instellingen, blokkeer wegen, alles om het land lam te leggen. En we laten ons niet wegjagen door de politie of door dreigementen door moslims. Doen wij dit niet, zal binnen afzienbare tijd ons land geislamiseerd zijn en hebben wij niets meer te vertellen in ons eigen land. Daarom vraag ik u NU,

KOM IN VERZET

Netherlands%20Grunge%20Flag

Geplaatst door:  dendieje

nederlandse-vlag22

6 gedachtes over “KOM IN VERZET

  1. Klopt, je land ontvluchten is erg. Vooral als je naar een ander land moet gaan voor veiligheid.
    Maar waarom gaan ze door minimaal 7 VEILIGE LANDEN om dat te vinden. OMDAT HET ECONOMISCHE MIGRANTEN ZIJN. Echte vluchtelingen zijn altijd welkom. Ze willen hier alleen maar GRATIS GELD, GRATIS ZORG, GRATIS WONING. En dan ook nog dat barbaarse ideologie, islam dus, Hoort niet in het westen thuis, ONVERENIGBAAR. EISEN en EISEN is het enige wat ze kunnen. Zou je NOG MEER REDENEN WILLEN HEBBEN???

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s