Laf kabinet Rutte verschuilt zich voor gevolgen van eigen beleid ( video)

lafaard

Nu de beschermende rol van de verzorgingsstaat steeds sneller afneemt en de eigen verantwoordelijkheid van mensen toeneemt, bestaat het risico dat verschillen tussen bevolkingsgroepen groter worden. Niet voor niets gaf dit kabinet zijn regeerakkoord als titel ‘Bruggen slaan’. Dat wijst op ongerustheid over groeiende tegenstellingen. Het is te hopen dat men hier niet de brug in Alphen a.d.R. voor ogen had .

Dit was de inleiding van een rapport dat het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP) schreef in de inleiding van het lijvig ruim 300 pagina’s tellend rapport aan het begin van het begrotingsjaar 2014-15, dus één jaar geleden. Inmiddels zijn de desastreuze gevolgen van dit kabinetsbeleid in volle omvang duidelijk geworden en ondanks het feit dat Rutte 2 met de zojuist aangeboden begroting ’15 – ’16 trachtte de burger weer zand in de ogen te strooien, zijn er nog maar weinig Nederlanders die vertrouwen hebben in Rutte en zijn falende landvernietigers.

Het is daarom juist wat de Geert Wilders zegt; ‘opstappen en nieuwe verkiezingen organiseren’ om een einde te maken aan een soort vrije val van ons land in een diep gat. Maar dat zou niet stroken met de uitdrukkelijke wens van Prutte om de geschiedenis in te gaan als zoals hij dat zelf ziet jonge dynamische premier die ons land zou opstuwen in de vaart der ( EU) volkeren.

Dus is het zaak om de propaganda machine nog even een extra zetje te geven, nadat VVD fractievoorzitter Halbe Zijlstra al zeer voorzichtig gezegd had dat er op afzienbare tijd toch wel een einde diende te komen aan de ongelimiteerde toestroom van deurkloppers , een woord dat door een van onze reageerders  inmiddels al terecht overigens, vervangen werd door ‘inbrekers’.

De directeur van het SCP , Kim Putters , kreeg daarom de taak om te trachten met een interview in Trouw de domme burger het idee te geven dat ook het kabinet zich zorgen maakt over het openen van nieuwe asielzoekers centra, die inmiddels met de frequente van een per dag de culturele samenleving in ons land een extra glans geven.

‘Mensen die een opvangcentrum in de buurt krijgen, moeten snel de gelegenheid krijgen daarover hun mening te laten horen, de besluiten worden niet altijd genomen door de mensen die ook de gevolgen dragen.’ Wat is dat nou ? Besluiten worden …. enz. Wij kunnen ons niet herinneren dat er in het afgelopen jaar en gemakshalve ook de jaren daarvoor door Den Haag besluiten werden genomen door mensen die de gevolgen dragen. In tegendeel, want aangesproken of b.v. of zij een inbreker in huis zouden willen nemen, zagen wij slechts lege schoentjes staan.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s