Pegida Nederland gaat op zondag 11 oktober de straat op tegen de islamisering van Nederland

Uiteraard maken de vluchtelingenorganisaties zich ernstig zorgen aangezien hun broodwinning hier wordt aangevallen en ook de politieke fossielen voorzien problemen met betrekking tot de openbare orde en veiligheid. Dit is wel een beetje vreemd aangezien ze zich geen enkele zorgen maken bij de regelmatig gehouden “pro islamitische terroristen” demonstraties of de “pro hamas anti joden” tochten.

Zelfs bij de maandelijkse “anti Nederland en Nederlandse cultuur” demonstraties waarbij de relnegers en meehuilers er bijvoorbeeld rond 5 december niet voor terug schrikken om kleine kinderen een trauma te bezorgen.Nee hierover maakt men zich totaal geen zorgen maar een wandeltocht vanaf het Utrechtse Neude waarbij men op wil komen voor Nederland en de Nederlanders dat is uiteraard wel een probleem.

Het anti Nederlandse lafbekken gilde aangevoerd door Arjan Kleuver (d66), Heleen de Boer (groen links) en Tim Schipper (sp) is van mening dat er in elk geval voldoende politie op de been moet zijn en geeft al vast aan dat ze zich ernstig zorgen maken over de veiligheid van de gelukszoekers die zich in de jaarbeurs hallen bevinden. Tevens geven ze alvast aan dat er ook wel een tegendemonstratie zou volgen, dus Utrecht kan zich alvast opmaken voor een kudde achterlijke haat zaaiers dat zwaait met hamas vlaggen, Israëlische vlaggen in brand steekt, alle joden wederom naar het gas wenst en “allahoe akbar” roepende alles jat en vernielt wat ze op hun weg tegenkomen om daar vervolgens Pegida de schuld van in de schoenen te kunnen schuiven. Ja het gaat hier nog steeds over Nederland…
Gedwongen Rechts

3 gedachtes over “Pegida Nederland gaat op zondag 11 oktober de straat op tegen de islamisering van Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s