Smartphones, sneakers en dollars dat is de bagage van een ‘asielzoeker’ ( video)

Badr

Misschien leesvoer voor al die rijst met kip en appelmoes uitdelende ‘keer mij ook de andere wang toe ‘ verdwaasden, die nog maar steeds geloven dat alle deurkloppers zielig zijn. Hoe anders is de werkelijkheid want met Facebook, een Smartphone, een paar  Syrische paspoorten op zak, sneakers,  dollars die vanuit Syrië worden overgemaakt  en goede kleding komen deze Syrische ‘hoog opgeleide’ jonge mannen in bosjes naar o.a. ons land. Waarom ?

Uiteraard om te studeren en daarna volgens de met de zieligheidsindustrie meehuilende politici om de door de vergrijzing ontstane arbeidsplaatsen op te vullen.

Dat de jongens die u in deze video ziet en die ruim 70% van de ‘asielzoekers’ uitmaken, niets te maken hebben met echt van huis en haard verderven oorlogsslachtoffers mag duidelijk zijn. Het gaat zuiver en alleen maar om economische gelukszoekers die een zware last en ontwrichting betekenen voor de samenleving, iets dat nog steeds door de politiek en een aantal op een andere planeet levenden niet herkend en erkend wordt wil worden.

Wij mogen ons als Nederlanders dankbaar voelen dat wij een kabinet hebben dat over visie en durf beschikt, vooral als het er om gaat om dit te doen met de centen van een ander en zonder enige verantwoordelijkheid voor de gevolgen. Dan zijn deze vogels al lang gevlogen, op weg naar  een ander comfortabel nest

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Een gedachte over “Smartphones, sneakers en dollars dat is de bagage van een ‘asielzoeker’ ( video)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s