Desinformatie : de vluchtelingencrisis uitgelegd (video)

desinformatie

Op het eerste oog een aardige video die in een aantal Europese media verscheen en waarvan de titel belooft u de vluchtelingencrisis in een paar woorden uit te leggen. Het gaat dan met name om Syrische vluchtelingen en als je het filmpje bekijkt, dan is het de bedoeling dat je aan het einde opgelucht tegen je familie zegt, ‘zie je wel, die Wilders heeft ongelijk, Moe, zet een pan met rijst op, ik ga  even naar de poelier om een kippetje te halen, want wij krijgen vanavond gasten ‘.

Dat het venijn in de staart zit blijkt als je de video nog eens goed bekijkt en ziet wie de ‘producent ‘ is .

VN

Dat blijkt namelijk de UNCHR te zijn, de VN vluchtelingen organisatie, waar dik betaalde mannen en vrouwen u blijven voorhouden en  voorliegen, ‘meer (Syrische) vluchtelingen moet, meer ( Syrische) vluchtelingen doen u goed ‘ , iets dat al snel door de MSM en een aantal Nederlandse zieligheidsindustrie bonzen zoals de directeur van het COA , Gerard Bakker  en de voorzitter van de Werkgeversorganisatie VNO-NCW , Hans de Boer herhaalt werd en daarna als waarheid in de media verscheen. Wij komen hier nog op terug.

Kijkt u zelf even en luister aandachtig, hoe mooi het ook in ons land kan worden.

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Een gedachte over “Desinformatie : de vluchtelingencrisis uitgelegd (video)

  1. Wie wil zien hoe Istanbul als het epicentrum van de volledig door Europa en Duitsland georkestreerde vluchtelingen invasie fungeert, dient deze door het anderszins als pulp zender bekend staande RTL gemaakte documentaire te zien. Opnames die niet passen in de verdwaasde wereld van onze parlementaire “vertegenwoordigers’, het zou hun crimineel naïeve droom verstoren. Istanbul vormt de door Erdogan getolereerde en gemanipuleerde draaischijf van deze bezettingsstrategie. Deze 24 uurs handel, gepraktiseerd door criminele Arabieren, vormt voor de kalief een veel makkelijker manier om Europa opnieuw te islamiseren. De onverantwoord goedgelovige Europeanen trappen er massaal in.Voor hun is “Heel Holland schaft af” net zo iets als “Heel Holland Danst of Bakt”. De valse emotie druipt er van af, maar de grimmige realiteit is verwoestend. Hordes hipsters en alto’s trekken vanuit Duitsland en andere landen naar de Balkan om hun aandeel in onze afschaffing te leveren. De binnendringers worden op hun trek door de Balkan massaal verwelkomd door reeds in Europese landen verblijvende jonge baardmannen en imams. De profeet moet immers meereizen. Mohammed zit in elke rugzak en onder elke hoofddoek of burka. De vrijzinnige en vreedzame Egyptische politicoloog Hamed Abdel-Samad waarschuwt ons met gevaar voor eigen leven indringend voor deze ongerijmde en misdadige afschaffingsneurose. Een overgroot deel van de jonge mannen heeft totaal andere bedoelingen en gebruiken de waanzinnige Duitse welkomst politiek als middel om hier binnen te komen. Geen enkel leger heeft het ooit zo makkelijk gehad. Geen verliezen aan eigen zijde en een uitgerolde fluwelen rode loper. Omwille van de door onze angst geforceerde “vrede” met het heilige boek van de profeet, staan wij deze figuren toe het boek te gebruiken voor hun moordende strijd. Daar helpt geen Geert of Thilo Sarazzin aan. Daar zorgen Angela ( Erika), Sigmar, Alexander, Didi, Neelie, en hun vele geestverwanten wel voor. Cést triste!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s