Nu al: Duitsers willen minimumloon verlagen om migranten werk te geven

Dieter Zetsche, CEO van Daimler(-Benz), zei te hopen dat de migranten vloedgolf voor een nieuw ‘Wirtschaftswunder’ zal zorgen. Veel vertrouwen lijkt hij daar echter niet in te hebben, want enkele dagen geleden besloot Daimler om een deel van de productie naar de VS te verplaatsen – inderdaad, omdat de lonen daar lager zijn.

We voorspelden vorige week opnieuw dat het zou gaan gebeuren, maar hadden niet verwacht dat het al zó snel op tafel zou komen: het verlagen van het minimumloon om de honderdduizenden, straks miljoenen moslim migranten aan een baan te helpen. Dit is zoals we al schreven een van de belangrijkste redenen waarom multinationals de grenzen wagenwijd open willen houden voor de ‘vluchtelingen’ tsunami. Vooral politiek links zal over enkele jaren heel wat uit te leggen hebben aan zijn autochtone kiezers als niet alleen het minimumloon, maar ook alle uitkeringen en pensioenen fors zullen moeten worden verlaagd, omdat deze dankzij de door hen zo gewilde massa immigratie onbetaalbaar zullen zijn geworden.

90% niet geschikt voor Duitse arbeidsmarkt

Hans-Werner Sinn, als hoofd van het gerenommeerde Ifo-Institut in München een van de belangrijkste adviseurs van bondskanselier Angela Merkel, constateert dat verreweg de meeste ‘vluchtelingen’ (-zoals onze lezers weten standaard door ons tussen aanhalingstekens gezet, omdat slechts 5% deze kwalificatie verdient-) niet geschikt zijn om te worden ingezet op de Duitse arbeidsmarkt. Minister van Werkgelegenheid Andrea Nahles erkende dat slechts 1 op de 10 vluchtelingen voldoende opgeleid is om meteen een baan te geven.

Omdat productiviteit van de overige 90% veel te gering is zal het minimumloon van € 8,50 nog veel te duur voor hen zijn. Om toch zoveel mogelijk migranten zo snel mogelijk aan het werk te helpen wordt voorgesteld het minimumloon dan maar te verlagen.

Dit is niets anders dan ordinaire loondumping, vooral door linkse politici altijd verketterd, maar juist dankzij de massale immigratie straks onvermijdelijk, ook in Nederland.

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

who-xandernieuws1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s