Genaaid door de politiek correcte media.

a9dab78255b732e8b9f860406e50e0204af545ca

Waar gaat het toch mis? Op televisie zie je allemaal zielige filmpjes voorbij komen over vluchtelingen en bijna iedereen op televisie is van mening dat het allemaal oprechte en zielige vluchtelingen zijn.

De kritische filmpjes op internet waar je agressie en ondankbaarheid ziet worden op televisie stelselmatig genegeerd. Op bijna alle beelden op tv zie je zielige beelden van vrouwen en kinderen terwijl 75 procent van de vluchteling man is. Op tv mogen vluchtelingen aanschuiven bij talkshows, ook hier weer veel vrouwen, en bijna allemaal hoogopgeleid en in het bezit van een al dan niet gekocht diploma.

Soms vind er ook een discussie plaats tussen voor en tegenstanders over vluchtelingen. De programmamakers zorgen er echter altijd wel voor dat de voorstanders hoogopgeleide en welbespraakte mensen zijn en de tegenstanders vaak schreeuwers uit volksbuurten die makkelijk weg te zetten zijn in de extreme hoek.

Oorlogsverslaggever Arnoud Karskens is al jaren een graag geziene gast als het gaat om verhalen uit oorlogsgebieden. Deze Arnoud Karskens heeft laatst een item gemaakt over de zogenaamd zielige vluchtelingen en toonde aan dat het merendeel niet zo zielig is als er beweerd wordt en ze komen vaak niet uit oorlogsgebieden. Dat past schijnbaar niet in het straatje van de talkshows want Arnoud wordt opeens niet meer uitgenodigd.

Zo ook met het referendum van GeenPeil. De eerste keer dat er van de nieuwe referendumwet gebruik gemaakt wordt, dus nieuws zou je zeggen. Maar de meeste zenders en kranten negeren het volkomen. Misschien omdat Geen Steil erachter zit , misschien vanwege hun politieke kleur, geen idee wat de reden is. Maar als de benodigde 300.000 handtekeningen niet gehaald worden dan zullen ze er waarschijnlijk met leedvermaak opeens volop aandacht aan besteden.

Maar politiek correcte programmamakers en presentatoren zonder ruggengraat zien dit als objectieve verslaggeving. Het nieuws is dus gekleurd, en dat is weer politiek correct.

Bron: BeWiseMan

Bewiseman

2 gedachtes over “Genaaid door de politiek correcte media.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s