Kofi Annan: “Europa moet de grenzen openen”

Kofi Annan

Op 22 september zond het tv-programma Brandpunt een interview uit met de voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties Kofi Annan. Presentator Sven Kockelmann stelde enkele vragen over de migratiecrisis waar Europa momenteel mee wordt geconfronteerd. Natuurlijk past de oplossing die Annan aandraagt binnen de kaders van het globalistische narratief: de grenzen moeten open. Toch is Annan in tegenstelling tot andere ‘deskundigen’ wel eerlijk over de werkelijke oorzaak van de crisis. Het heeft niet zozeer met oorlog, onderdrukking of economische ongelijkheid te maken, maar met demografie.

Allereerst is het belangrijk de onderstaande video nauwkeurig te bestuderen. Let goed op de woorden van Annan en beseft u wat de voormalig secretaris-generaal eigenlijk zegt.

http://curiales.nl/wp-content/uploads/2015/09/video-1443011951.mp4.mp4?_=1

In een eerder artikel toonden wij u aan wat de daadwerkelijke reden is van de exodus vanuit Sub-Saharisch Afrika: bevolkingsgroei. Een vergelijkbaar scenario ontvouwt zich in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Ook daar zijn de geboortecijfers dusdanig hoog dat dit serieuze gevolgen met zich meebrengt…..

Lees verder>>>

Bron: Curiales

Curiales

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s