Hoe Merkel het Ostraum wil islamiseren

Het is steeds meer Merkel die aan de touwtjes van het fascistoïde EU-gedrocht trekt.

ISIS had beloofd 500.000 “vluchtelingen” over te zetten en er jihadi’s tussen te verstoppen. Schreef ik drie weken geleden.

Het tweede deel van die titel luidde: “Terwijl IS woord houdt slaapt de EU”

Dat gedeelte van de titel had ik fout, zie ik nu in. Het had moeten zijn: “en ondertussen spant de EU samen met ISIS om dat aantal te verdubbelen”

Merkel heeft gezegd dat alle Syriërs welkom waren. Dan kunnen we er dus 20 miljoen verwachten. Orban kwam zelfs met een nog hogere schatting en dat is waarschijnlijk ook wel realistisch nu elke mohammedaan in ene Syriër blijkt te zijn omdat de paspoorten voor het oprapen liggen. En omdat diploma’s daar in allah’s abattoir net zo goedkoop zijn als paspoorten, zijn ze ook allemaal hoogopgeleid. Afgelopen zondag zag ik in het programma van Harry Mens Business Class een VVD-er blèren dat we ze goed konden gebruiken. Dat we hier 650.000 werklozen hebben en maar 131.000 vacatures interesseert zo’n ondernemer niet die alleen maar aan lagere lonen kan denken. Ik had ook wel een jammerende PvdA tuthola van de asielindustrie op kunnen voeren die het uitkrijst dat ze allemaal zielig zijn en dat we ze daarom allemaal binnen moeten laten, maar mensen -ook lezers hier- trappen nog te vaak in het verhaaltje dat de VVD de immigratie zou willen verminderen. Dat is niet zo. Of bent u de asielondernemers Teeven en Van der Most al vergeten?

door en door corrupte asielondernemers van de immigratie- en shariapartij VVD

door en door corrupte asielondernemers van de immigratie- en shariapartij VVD

Eerst schafte de EU de binnengrenzen af, Schengen, en vervolgens weigerde de EU om de buitengrenzen te bewaken en toen begon de EU ook nog een veerdienst voor mohammeds koppensnellers met het excuus dat er anders mensen zouden verdrinken in dat binnenzee-tje tussen Europa en Afrika. Dat dat een aanzuigende werking heeft weigeren ze stijfkoppig te erkennen, terwijl iedereen kan zien dat de aanpak van Australië wel werkt. Daar verzuipt helemaal niemand meer.

Dat Merkel niet voorzag wat haar onverantwoorde uitspraken teweeg zouden brengen, zou een politieke doodzonde moeten zijn – Duitsland duwt Europa zo voor de vierde keer in 150 jaar in een grote oorlog- maar Merkel veegt haar dikke Duitse Arsloch af met de gevolgen.

“Het interesseert me niets dat ik schuld ben aan de toestroom van de vluchtelingen. Ze zijn er nu gewoon.” Via E.J. Bron

“Het interesseert me niets dat ik schuld ben aan de toestroom van de vluchtelingen. Ze zijn er nu gewoon.” Via E.J. Bron

Feiten weigeren te erkennen grossiert de EU sowieso in. Zo is het een feit dat islam 1400 jaar geleden aan de rest van de wereld de oorlog heeft verklaard. 270 miljoen doden in dat tijdsbestek zou moeten maken dat we die verklaring serieus nemen, maar dat weigert de EU. De EU kende zichzelf wel een nobelprijs voor de vrede toe een paar jaar geleden, omdat er dankzij de EU na de tweede wereldoorlog nooit  meer oorlog in Europa geweest was. Dat ze zelf, samen met Obama die zelfs voor zijn aantreden al een nobelprijs voor de oorlog in ontvangst nam, nota bene achter de oorlogen in Georgië en Joegoslavië zaten erkenden ze dan weer niet en waren ze voor het gemak maar helemaal vergeten.

Lees verder>>>

Bron: Fubar

Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s