Is uw (toekomstige) buurman een moslim terrorist ?

buurman

Een vraag die door de media in het buitenland steeds vaker wordt gepubliceerd en op TV wordt besproken. Gelukkig niet in ons land waar knappe kopen bij het COA, de AIVD en nog een paar gerelateerde padvinder clubs u beschermen voor het onheil uit de boze echte wereld. En anders zorgt een om uw welzijn bezorgd kabinet met in het kielzog de Tweede Slaapkamerleden er wel voor, dat wij inmiddels het meest veilige land ter wereld zijn. Er niet over praten, schrijven of het probleem gewoon niet benoemen, betekent dat het ‘gevaar’ er niet is en  beter kun je het toch niet krijgen.

Nee, wij zijn een nuchter volkje, laten ons niet zo gauw op de kast jagen, zaken als Charlie Hebdo of het gijzelingsdrama in een Parijse supermarkt, de aanval in de ondergrondse van Londen of Madrid, allemaal zaken die ons niet raken. Vluchtelingen worden selectief voor ons land uitgezocht, dus waar maken wij ons eigenlijk druk over. En mocht er toevallig een moslim heethoofd tussen de duizenden asielzoekers zitten die ons land overspoelen, voorlopig alleen al door de EU vastgesteld op 9.261 EXTRA !!!, dan sturen wij die natuurlijk linea recta terug.

En deurkloppers waar wij zo blij mee moeten zijn, zie hier een zinsnede uit de toespraak van gisteren gegeven door een van onze prominente Nederlandse politieke leiders, Frans Timmermans gisteren in Brussel :

“Het tragische verlies van mensenlevens op de Middellandse Zee heeft alle Europeanen geschokt. Mensen in Europa verwachten van de lidstaten en de Europese instellingen dat zij iets doen om deze tragedie te stoppen. De Europese Raad heeft duidelijk gesteld dat er Europese oplossingen moeten worden gevonden, op basis van Europese solidariteit en het besef dat we er samen voor verantwoordelijk zijn dat er een doeltreffend migratiebeleid komt. De Commissie stelt daarom vandaag een agenda voor, die gebaseerd is op onze gemeenschappelijke waarden en een antwoord biedt op de bezorgdheid van de burgers over dit onaanvaardbare menselijke leed en de ontoereikende toepassing van de overeengekomen gemeenschappelijke asielregels. Met de voorgestelde maatregelen kunnen wij de migratie in betere banen leiden en zo aan de gerechtvaardigde verwachtingen van de burgers voldoen.”

Laten wij en vele van u nu niet gevraagd zijn, net als toen Timmermans in de Franse kant Le Monde liet weten dat alle Nederlanders blij waren met het Verdrag van Lissabon, terwijl wij net daarvoor TEGEN de Europese grondwet hadden gestemd!! Wat wij verwachten van de EU is dat zij zich inclusief al het aanwezige wrakhout opheft en vertrekt. Het liefst naar Eritea of een ander onduidelijk sub Sahara land zodat men daar daadwerkelijk eens kan gaan doen wat er van anderen verwacht wordt.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s