‘Migratiedeskundige’: Bewoners boos door hetze Wilders #AZC

autouitDuitslandDoor Joost Niemöller

Het tempo waarmee de illegale immigranten onze ‘grenzen’ overschrijden is niet meer te behappen. Niemand weet waar het einde is. Van zelfs maar de illusie van een immigratiebeleid is al geen sprake meer.

De gevolgen worden beetje bij beetje zichtbaar.

Vannacht bijvoorbeeld een massale vechtpartij in AZC Overberg, Utrecht. De media blijven duister over de achtergronden van deze vechtpartij. ‘Twee groepen’ stonden tegenover elkaar. Maar welke ‘twee groepen’ waren dat? We hoeven het kennelijk niet te weten.

De vechtpartij is nu uitgewoed. Maar hoe moet het nu verder met die ‘twee groepen’ in Overberg? Ook daar mogen we naar raden.

Ondertussen is er in diezelfde AZC’s een ondergrondse strijd gaande van moslims die doodsbange christenen onderdrukken. Nederlandse moslims gaan naar die AZC’s om het vuur van de  islamisering aan te wakkeren. Daarover stond dit nu wel eens inzichtelijke stuk in het Reformatorisch Dagblad.  

Al deze verwende jonge mannen eisen dat er voor hen gezorgd wordt. Ze eisen snel internet. Goede service. En ze zijn echt niet van plan om zelf hun rotzooi op te ruimen. Dan doen de slavinnen van de Gutmenschbrigade maar.

Je zult er maar wonen. Je zult er maar je huis willen verkopen. Je zult er maar een winkeltje willen drijven. Je zult er maar vrouw zijn.

Overal in het land maken mensen zich druk. Een explosie van onrust was er gisteren bij een gemeentelijke vergadering in Purmerend, waar ook de overheid een AZC door de strot wil duwen. Door VVD bestuurders bijvoorbeeld die de komst van een AZC in een buurt vergelijken met de vestiging van een supermarkt.

Lees verder>>>

Bron: De Nieuwe Realist

joost-niemc3b6ller2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s