Mohammedanen zijn onbeschaafde, wraakzuchtige, moorddadige barbaren

Als er een tekeningetje, een fukking tekeningetje ja, van die proleet van ze, die hoogstwaarschijnlijk nooit bestaan heeft, gemaakt wordt, dan denkt de meerderheid dat ze het recht heeft om er op los te mogen gaan moorden.

„De profeet Mohammed is aangevallen, dus wij moeten ook aanvallen. Ik hoor dat geluid dagelijks.”

Mayam el Rahmouni, projectmedewerker emancipatie en maatschappelijke participatie van Diversion –een bureau voor maatschappelijke innovatie–, windt er geen doekjes om. Op scholen waar zij gastlessen geeft, bestond deze zomer veel sympathie voor de moslimextremisten die de redactie van het satirische weekblad Charlie Hebdo in Parijs overvielen en daar een bloedbad aanrichtten.

RefDag >>

Er was al eens een onderzoek waar uit bleek dat iets van 80% van de muzelmaniakken geweld gerechtvaardigd vindt als hun proleet beledigd wordt. Dergelijke gehersenspoelde zombies zijn niet vatbaar voor rede en zouden we niet in beschaafde landen toe moeten laten. En als we dat dan wel doen moeten we ze onthersenspoelen.

Dus dan moeten we ze geen islamitische scholen geven waar die haatideologie onderwezen wordt en in de jonge koppies gestampt. Dan moeten we ze geen moskeeën geven waar de sharia als hoogste rechtsvorm aangeprezen wordt. Dan moet de koran, dat handboek voor de vernietiging van de mensheid, die jachtakte, dat soldatenhandboek, die licentie om te moorden, op de brandstapel.

Lees verder>>>

Bron: Fubar

Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s