Slechts 5 procent van ALLE Syriërs heeft een academische opleiding…..

uni

… en om het sprookjesverhaal van COA baas Gerard Bakker  en zijn meehuiler VNO-NCW Hans de Boer gelijk maar verder kort te sluiten, blijkt dat van alle zgn. vluchtelingen die Europa bereiken slechts 20 procent de Syrische nationaliteit hebben, of althans zeggen dat zij die hebben!

En hieruit blijkt het misleidende verhaal van deze mannen, waarover wij reeds eerder schreven nog verder van de realiteit verwijderd te zijn, dan wij al konden vermoeden.

Jubelende maar misleidende verhaaltjes uit Haagse kringen zoals die inmiddels DAGELIJKSE kost zijn. Staatssecretaris Wilma Mansveld die niets weet van een brief waarin de chaos bij Prorail stata beschreven, minister Ard van der Steur, die rustig zegt dat het O.M waar hij feitelijk de baas van is hem niet heeft ingelicht over het toneelstukje met de foto van Volkert van der Graaf, Jeroen Dijsselbloem die zegt niet te weten waar de aan Brussel overgemaakte 643 miljoen voor was, daarna beweert dat hij e.e.a. in opdracht van de EU geheim moet houden en waarvan bij navraag bij de EU nu blijkt dat Nederland d.w.z. Dijsselbloem middels een brief ZELF om die geheimhouding hadden gevraagd. Zo maar een losse greep in de Haagse leugentrommel .

Rekent u even mee ? Naar schatting 100.000 deurkloppers zullen dit jaar ons land als hongerige sprinkhanen binnen vallen. Wij laten ze toe, want ‘ heb uw naaste lief als u zelf ‘ , is het motto, zolang het maar niet naast mij is. Van die 100.000 zijn er dus 20% Syriërs bij,  voor zover die voor ons land bij hun reisbureau hebben geboekt.  Dat zijn er 20.000, waarvan volgens Bakker er 30% een academische opleiding zouden hebben , iets waar ons land om staat te trappelen, dus 6.000…

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Een gedachte over “Slechts 5 procent van ALLE Syriërs heeft een academische opleiding…..

  1. Lul verhalen van elitaire labbekakken die zich alleen maar bezig zouden moeten houden met auto’s verkopen. Ze ruiken nog goedkopere slaven. Praatjes voor de vaak, maar niet op feiten gebaseerd. Zelfs onze crimineel bezige oosterburen geven andere cijfers. Wat erger is dat Oost-Duitse Angie (Erika) zich in haar genetalia heeft gebeten en er nu op uit is om haar historisch onomkeerbare misrekening met een dwang die wij kennen uit het verleden op het bord van de andere landen te leggen. Berichten uit de vrijstaat Bayern hieromtrent liegen er niet om. Na de economische genocide volgt de etnische genocide.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s