Vermakelijk?

f273e887c8d75778a631b42b680b76dd

Heeft u dat nou ook de laatste tijd, dat u een soort leedvermaak voelt als u de berichtgeving over al die “zielige vluchtelingen” leest?

De media zet zichzelf compleet te kijk!

Zo staat er vandaag in het AD een ontzettend “zielig verhaal” over het Syrische gezin waarvan de dochter omkwam bij het schoolzwemmen. Nee ik heb het natuurlijk niet over dat meisje dat verdronk, dat is zielig genoeg, nee ze laten de vader aan het woord. En die vertelt dat hij in Damascus woonde en de eerste jaren niet veel merkte van de oorlog maar toen er in zijn wijk auto’s werden opgeblazen nam volgens hem de onveiligheid toe.

En ja, wat doe je dan als bezorgde vader?

Dan laat je je gezin voor wat het is en vlucht je naar €uropa!

Logisch toch? Vrouwen en kinderen eerst is zó achterhaald!

Intussen woont deze happy family in een eengezinswoning in het pittoreske plaatsje Rhenen maar wie dat betaald heeft daar wordt in alle talen over gezwegen, werkt de man, was hij al rijk voordat hij hier kwam, dat schijnt allemaal niet relevant te zijn.

Leedvermaak ook als je alle berichten leest van al die bewoners die in opstand komen tegen een AZC in hun wijk.

Nee natuurlijk, ik snap die mensen wel, wie niet, nee het gaat om dat brede draagvlak waar de media al die tijd mee hebben lopen leuren, “de Nederlander” was toch zo gastvrij, die wilden al die vluchtelingen toch het liefste allemaal opvangen.?

Nou ja, totdat ze om de hoek komen wonen natuurlijk, dan is het een ander verhaal.

images

Zou dan toch dat “brede draagvlak” een verzinsel van de media zijn? Of werd dat brede draagvlak toch eigenlijk alleen door rijke linkse intellectuelen gevoeld? De directeur van het COA mag nog steeds op tv vertellen dat de gevoelens van onveiligheid van omwonenden van toekomstige AZC’s nergens op gebaseerd zijn, en dat hij met cijfers kan aantonen dat het niet waar is. En als je dan ’s morgens in de krant leest dat er om half één ’s nachts een massale vechtpartij is uitgebroken in een AZC in Utrecht en dat het om een potje voetbal ging dan kun je toch een glimlach niet onderdrukken?

Lees verder>>>

Bron: De Vrije Chroniqueurs

dvc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s