Dagje vrij om het op gruwelijke wijze afslachten van dieren te vieren, inderdaad het offerfeest

De een of andere verstandelijk beperkte moslima uit het Limburgse Heerlen gaat haar school aanklagen aangezien ze geen vrij kreeg voor de rituele massaslachtpartij op onschuldige weerloze dieren.
.

.

Waarom ook niet, lijkt me logisch dat we er maar gelijk een wettelijk vastgestelde vrije dag van maken en daar ruilen we dan de tweede kerstdag gewoon voor in, bedoel maar zo we moeten toch een beetje rekening houden met de mosliminvasie die ons land terroriseert. Wat is de volgende stap? Ik denk zelf aan een nationale feestdag op 24 april om de grootse overwinning van het Ottomaanse Rijk op Armenië te vieren dan ruilen we hier gewoon onze Bevrijdingsdag voor in.
.
Hebben die lui niet in de gaten dat ze hier in Nederland wonen en in sommige gevallen enkel te gast zijn en blij moeten zijn dat ze hier überhaupt mogen wonen? Waar haal je het gore lef vandaan om er ook maar over na te denken dat wij hier in Nederland vrij moeten krijgen voor een rituele moordpartij op onschuldige dieren aangezien dit voorgeschreven wordt in de een of andere door een pedofiele nep profeet verzonnen achterlijke ideologie die hier niet eens thuis hoort en waar ik in elk geval geen enkele donder mee te maken wil hebben.
.
Zwarte Piet mag niet meer want hiermee treffen we een zooitje huilnegers en meejanktuig, trots zijn op de Nederlandse geschiedenis en cultuur mag niet meer aangezien er dan weer mensen gaan lopen huilen aangezien ze iemand kennen die ooit eens iemand heeft gesproken die gehoord heeft dat iemand anders een kennis had die familie heeft gehad die als slaaf naar Nederland is gekomen.
.
Rot verdomme allemaal lekker op en laat Nederland aan de Nederlanders, wij redden het zelf wel zonder islam en zonder Europa dat is onze voorvaderen prima gelukt en gaat ons zekers te weten ook weer lukken daar hebben wij geen enkele bemoeizucht van buitenaf voor nodig en al helemaal geen moslim trutjes die gewoon moeten doen wat de school bepaalt en dat is zeer zeker geen dagje vrij voor een islamitische slachtpartij wanneer je een echte islamitische slachtpartij wil zien dan vertrek je maar naar Raqqa eens kijken of je daar ook nog eens iemand gaat aanklagen aangezien je van mening bent dat je meer rechten hebt dan andere mensen.
.
met groet Bolo

Bron: De Vrije Chroniqueurs

dvc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s