Geenpeil referendum en nu ?

referendum

Onze complimenten voor Geenpeil dat kans heeft gezien 451.666 handtekeningen bij elkaar te weten krijgen om tot een RAADGEVEND REFERENDUM te komen dat de afkeur tegen het door de EU en MARK RUTTE voorgenomen Oekraïne Alliantieverdrag te komen.

Drie maal vetgedrukte woorden en hier het waarom :

1)

U herinnert zich nog wat het kabinet Balkenende deed met het eveneens raadgevend referendum toe het ging om het accepteren van de door de EU gedicteerde grondwet, die later met wat cosmetische aanpassingen werd gewijzigd in het Verdrag van Lissabon ? Hij lapte het aan zijn Bata schoenen, want een volk dat met een ruime meerderheid stemde tegen een verdere inperking van haar rechten, dat strookte niet met de dromen van veel politici om een plaats te veroveren in de ‘hall of the famous ‘ in Brussel.. en misschien ook nog een vet betaalde baan.

Ook nu hebben met de uitzondering van de PVV de politieke partijen reeds aangegeven dat zij het Geenpeil initiatief geweldig vinden, goedkope en niets zeggende retoriek, maar zich weinig of niets gelegen zullen laten liggen aan de uitslag van dat raadgevende referendum. Dus  gaat het net als een eerdere petitie van het Burgerforum met 50.000 handtekeningen gewoon de onderste la in, nadat de VVD zuurpruimster  Neppérus de handtekeningen van Thierry Baudet in ontvangst nam. De kans is zeer groot, want zo gaat de zich zelf op tronen en troontjes vergeven politiek met de wensen van hun kiezers om.

2)

Wat heeft Mark Rutte hier mee te maken ?…..

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s