Oostenrijkse minister dreigt grenzen met geweld tegen immigranten te verdedigen

Geruchten op internet: Oostenrijkse leger bereidt evacuatie politici naar het buitenland voor


Ze blijven maar komen en komen en komen… 167.000 kreeg Oostenrijk er alleen al deze maand voor zijn kiezen.

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Johanna Mikl-Leitner dreigt met drastische maatregelen als de EU niet heel snel een halt toeroept aan de islamitische migranten invasie van Europa. ‘Men moet zich bewust zijn dat als er geen internationale oplossing komt er maar twee mogelijkheden zijn: of het gaat door zoals tot nu toe, of we gaan streng optreden bij de grenzen, en dat betekent ook met het gebruik van geweld.’ Aangezien de almaar groter wordende vloedgolf moslim immigranten juist door Brussel wordt gebruikt als ultiem wapen om de cultuur, identiteit, grenzen en welvaart van de autochtone Europese volken te vernietigen, zal het waarschijnlijk op het laatste uitdraaien.

Nu er geruchten zijn dat Duitsland mogelijk toch zijn grenzen sluit –deze keer écht, want tot nu toe heeft de regering Merkel in plaats van de eerder aangekondigde sluiting juist exact het tegendeel gedaan- dreigen de honderdduizenden asielzoekers die vanuit Hongarije en Slovenië via Oostenrijk naar Duitsland en Nederland willen, vast te komen zitten. Bovendien volgt achter hen een oneindige stortvloed van miljoenen moslims, waarvan 90% bestaat uit jonge mannen die in slechts enkele gevallen daadwerkelijk uit Syrië komen.

Oostenrijk overspoeld

In Oostenrijk zouden we dan wel eens dezelfde beelden kunnen krijgen als uit Moldavië, waar de doorgaans zeer agressieve migranten worden bestookt met rook- en traangasgranaten. Of Oostenrijk net als Hongarije en Bulgarije een tientallen kilometers lang hek langs de grenzen gaat bouwen, wilde de minister niet zeggen.

Enkele dagen geleden negeerden honderden migranten bij de grens met Slovenië de Oostenrijkse passencontrole, en drongen ze gewoon het land binnen. Afgelopen maandag kwamen er ook uit Hongarije nog eens 3700 moslims Oostenrijk in. De volgende dag waren het er in de vroege middag al dubbel zoveel. Alleen al in september werd het Alpenland overspoeld met 167.000 gelukszoekers.

Asielzoekersbelasting…

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

xandernieuws-logo-02h

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s