Sharia , de nieuwe culturele verrijking

sharia

Al maanden pijnigen zich onze redacteuren het hoofd als wij iedere keer weer de door Den Haag ingefluisterde sprookjes horen die ons trachten wijs te maken dat de als sprinkhanen ons land letterlijk en figuurlijk bezettende nieuwkomers een culturele  verrijking met zich meebrengen en daarom omarmt dienen te worden.

Immers ons land heeft de laatste tientallen jaren al zo veel culturele verrijking gekend, dat een bezoek aan een plaats waar je daar echt van zou kunnen genieten, b.v. een museum in feite overbodig is geworden. Nou ja met uitzondering natuurlijk van het Amsterdamse Rijksmuseum , als de zelfbenoemde kunst- scharrelaar Pechtold zijn zin krijgt en hij een door zijn toedoen van uw centen gekochte ‘schnabbel’ aan de wand heeft weten te krijgen. Rembrandt zou zich in zijn graf omdraaien als hij zou weten hoe zijn werken verhandeld worden als waren het 6e hands auto’s. Het is maar wie je er op los laat.

Maar nu naar de Sharia.  In Duitsland waar wat meer openheid heerst over de gevolgen van de door Merkel ontketende tsunami van gelukszoekers de dagelijkse (politie)berichten beheerst, heeft de Sharia inmiddels de eerste slachtoffers geëist.

Christelijke vluchtelingen worden in Duitse asielcentra door fanatieke moslims, die leven volgens de sharia, hard aangepakt. De fundamentalisten bedreigen hen zelfs met de dood. ‘Waar wij zijn, heerst de sharia’ en kunnen de Duitsers kennis maken met een nieuw stukje ‘Gemütlichkeit ‘ dat ook al de eerste slachtoffers kent. Maar dat laatste terzijde, want  ook in Duitsland is de politiek de controle volledig kwijt en mogen eenvoudige politiemensen en burgers nu het vuile werk gaan opknappen.

Wat ‘incidenten’ van de afgelopen weken die volop in de neutrale Duitse pers zoals het dagblad ‘die Welt’ werden vermeld.

1.Syrische Christenen werden tijdens de Ramadan al vroeg ’s morgen gewekt omdat zij moesten eten voor zonsopgang. De weigeraars werden bespuugd en werden bedreigd met de dood.

2. In een AZZ nabij de WEST !!! Duitse stad Giessen ( het is dus niet langer meer wat de Duitse politiek zo graag zegt, namelijk dat incidenten slechts in het Neo Nazi Oostduitsland plaatsvinden ) dicteren aanhangers van de ISIS koranverzen en dreigen mensen te onthoofden.

3.Nog dichterbij ons land, in Hemer, werden christenen uit Eritrea aangevallen en met kapot geslagen flessen geslagen.

4.In Dresden raakten afgelopen maandag Pakistani’s ( is daar oorlog ? ) met Syriërs in gevecht. In totaal deden 150 deurkloppers mee en de politie moest met de mobiele eenheid de vechtende partijen uit elkaar halen.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s