Nederlanders geloven in Sint, de Kerstman en… Geert Wilders

cultuurverrijkers

Er was weer een poll en als er nu verkiezingen zouden zijn, dan zou de Sint, de Kerstman , Geert Wilders met de PVV 36 zetels krijgen in de Tweede Slaapkamer. Een goede dag voor de talloze Nederlanders die nog steeds denken dat zij zelf niets hoeven te doen om aan de huidige crisis en de toekomstige cultuur verrijkingschaos te ontkomen.

Gauw nog even het bericht van een paar regels commentaar voorzien of op je Facebook of Twitteraccount plaatsen en  net als bij zondagsmis heb je weer aan je plicht voldaan en  je bent schuldenvrij.

Daar gaan wij dan nog maar een keertje. Ja, wij weten het Geert is de enige die ‘het’ durft te benoemen en ‘wie hebben wij anders ‘? Op beide vragen , waar wij het overigens geheel mee eens zijn, zij het dat de wijze van aanpak van Geert ons niet erg aanspreekt als wij deze met Marine Le Pen, Nigel Farrage, Beppe Grillo, vergelijken,  ( die overigens geen van allen 24/7  bodyguards nodig hebben ) hebben wij een antwoord :

1)

U kunt en wij gaan een stapje verder moet ‘het toch ook durven benoemen’ . Gewoon tegen al uw vrienden, buren, kennissen en de hele rest die te dom is om te begrijpen op wat voor geweldige chaos wij onder de bezielende leiding van Rutte en Co afstevenen, zeggen, ‘ik zal het je in 5 minuten uitleggen’.

2)

En wat betreft ‘wie hebben wij anders ‘ , het antwoord daarop is nog eenvoudiger, ‘ u heeft U zelf !!! , alleen doet u er niets aan, zie weer punt 1.

Lezers , de Sint, Zwarte Piet ( maar dat is uw eigen schuld, u heeft het zo ver laten komen, dat u zich laat chanteren door een zeer kleine minderheid) de Kerstman en ook Geert, het zijn slechts bliksemafleiders om uw eigen tekortkoming, namelijk het zorgen voor u zelf, uw kinderen en kleinkinderen , te camoufleren.

Wat zijn velen onder ons terecht opgetogen dat GeenPeil de half miljoen handtekeningen voorbij is. Een zeer prijzenswaardig resultaat , waarvoor zij alle credit verdienen. Overigens had Geert in de tijd dat hij bezig is met twitteren ook niet iets dergelijks kunnen bedenken, dan trachten mee te liften op het succes van GeenPeil ? Maar ook voor het ondertekenen van het alliantieverdrag met Oekraïne, de zoveelste nagel aan de EU doodskist waren er weer een paar mannen en vrouwen nodig die het voortouw namen en liep de kudde er blatend en zelfvoldaan achter aan.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s