Deel vluchtelingen ontevreden over tentenkamp

 dendieje

Het is toch ook te gek voor woorden. Het is een schande dat ze niet in een VIER STERREN HOTEL werden gezet. Komen ze al lopend en/of met een bootje naar ons, worden ze in een tentenkamp gezet. Als compensatie zou ik ze echt ALS DE SODEMIETER HET LAND UITSCHOPPEN EN WEL OP EEN LETTERLIJKE MANIER. Wie denken dat die smerige GEITENNEUKERS zijn.


NIJMEGEN – Een kleine veertig vluchtelingen hebben noodopvang Heumensoord bij Nijmegen vrijdagmiddag kort na aankomst weer verlaten, omdat ze ontevreden waren over de geboden voorzieningen. Dat heeft een woordvoerster van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) aan het ANP bevestigd.

Een deel van de vluchtelingen keert kamp Heumensoord de rug toe. Een deel van de vluchtelingen keert kamp Heumensoord de rug toe.

Met name de inrichting van de slaappaviljoens schoot hen in het verkeerde keelgat. In de paviljoens zijn lange rijen slaapkamers voor acht personen. Sommige vluchtelingen vrezen dat ze niet genoeg privacy hebben.

Het COA zegt dat Heumensoord nog volop in opbouw is. “Maar het is tijdelijk, de meeste mensen zijn hier met een paar dagen of weken weer weg. Niemand blijft langer dan vijftien weken.”

De mannen en vrouwen vertrokken om terug te gaan naar het aanmeldcentrum in Ter Apel. Volgens het COA kan dat niet. “Sommige mensen zijn alweer terug. Anderen worden ergens onderweg door de politie opgepikt, die ze dan weer bij het COA aflevert. Dan krijgen ze weer ergens een plekje, we laten niemand op straat staan.”

Bron: De Telegraaf

de-telegraaf2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s