Rusland heeft in een dag meer schade aan ISIS toegebracht dan het meest krachtige en dure leger in de wereld deed in een jaar!

rusland.Isis

Rusland heeft in een dag meer schade aan ISIS toegebracht dan het meest krachtige en dure leger in de wereld deed in een jaar!
In een dag wist het Russische leger vijf bolwerken van ISIS te vernietigen!

Vandaag, bedankte de ambassadeur van Syrië in Moskou Rusland voor het besluit tot het starten van operaties tegen ISIL. De coalitie, bereikt volgens de diplomaat, geen significante resultaten in de strijd tegen terroristen.

De Syrische ambassadeur zei ook dat Rusland alleen de radicale groep “Islamitische staat” aanvalt. Vandaag wees het Russische buitenlandse ministerie erop dat veel landen en mediakanalen valse informatie over Syrië berichten. Bijvoorbeeld, werd gisteren gemeld dat als gevolg van de stakingen ook burgers zijn gedood, maar het bleek dat de informatie over hun dood verscheen vóórdat de Russische vliegtuigen vertrokken.
(RP: zoals gewend van de smerige linkse leugenpers!)

De Russische luchtvaart heeft in één dag vijf bolwerken van de “Islamitische staat” .vernietigd. Uiteindelijk hebben Russische vliegtuigen in een dag meer kunnen doen tegen ISIL dan Amerikaanse luchtvaart coalitie in staat was in een jaar.

http://fortruss.blogspot.nl/2015/10/russia-inflicted-more-damage-on-isis-in.html

Go Putin, the only worldleader with Balls!

Bron: Eunmask

cropped-banner-europe21

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s