Weer vechtpartij bij azc Drachten

 dendieje

Het houdt niet op. Die kakkerlakken kennen alleen maar geweld, dat is hun manier van problemen oplossen, discussie voeren of laten weten dat ze ergens niet mee eens zijn. Het is meteen erop los timmeren.   


DRACHTEN – De politie moest in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw uitrukken voor een vechtpartij bij het asielzoekerscentrum in Drachten.

Volgens getuigen is mogelijk ook geschoten, meldt Waldnet. “Verder was er veel geschreeuw, werden automobilisten belaagd door een omringende groep die over de wegen naar tegemoetkomend verkeer rende en er werden fietsen op straat gegooid,” aldus een getuige.

De politie kwam met 15 auto’s, politiehonden en twee motoren ter plaatse. Meerdere asielzoekers zijn verhoord door de politie. Voor zover bekend is er een persoon aangehouden. Een politiewoordvoerder wilde tegen Waldnet niets bevestigen of melden over de zaak vanwege de cao-acties. De afdeling persvoorlichting is aan het staken en staat de pers niet te woord bij ‘kleine zaken’.

Woensdagavond was er in het azc in Drachten ook al een grote vechtpartij. Tientallen bewoners gingen met elkaar op de vuist. Drie van hen werden toe aangehouden.

Bron: De Telegraafde-telegraaf2

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s