Zo wordt u economische gelukszoeker ( pardon asielzoeker) Video

isp

Over de naam die wij de talloze dagelijks de EU en ons land binnenkomende mannen , vrouwen en kinderen geven, mag u gezellig tijdens de verjaardag van ome Jan of tante Truus debatteren, niet iedereen zal het met u eens zijn als u voorzichtig zegt dat volgens u vluchtelingen of asielzoekers in de EU en ons land inmiddels niet meer bestaan.

Ga anders een  gesprek aan met het Enkhuizense raadslid ( eenmans fractie ) Stella Quasten die erg boos is dat haar huis door onverlaten met eieren begooid is, waarvan zij een foto op Facebook zette, zodat mede Gutmenschen konden zien in wat voor verschrikkelijke maatschappij zij daar leeft. Stella zet zich namelijk in voor het toelaten en huisvesten van 60 economische gelukszoekers in de gemeente. Misschien interessant te weten dat Stella tot 2007 raadslid was namens de SP, de partij die zoveel medelijden in haar programma doet. Stella vindt de eieren gooiers laf ( kunnen wij ons voorstellen, is ook zo ) maar wil dat zij een gesprek met haar aan gaan ! Een gesprek aangaan met iemand die het spoor volledig bijster is en in haar eigen kleine linkse droomwereldje leeft ?

Stella

Maar wij nemen u via een video van RTV NH even mee op een procedure die een economische gelukszoeker moet doorlopen om in ons land geregistreerd te worden, om daarna door de IND te worden bevraagd teneinde mogelijk een zgn. status te krijgen die er voor zorgt dat de Miele kan worden aangezet in de opgeknapte Vinex woning.

Ronduit droevig of lachwekkend om te zien hoe zo iets gaat. Wat brave Amsterdamse veldwachters die een foto en vingerafdrukken nemen en… dan ben je weer vrij als een vogeltje en kun je gaan in afwachting tot het gesprek met de IND, wat feitelijk ook niets meer voorstelt. Talloos zijn inmiddels de vele foto’s waar de MSM en COA bij vertellen dat het hier gaat om vluchtelingen uit Syrië, terwijl je zonder Floortje Dessing geweest te zijn zo kunt zien , dat het hier om personen gaat uit Sub Sahara landen en NIET om Syriërs.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

xandernieuws-logo-02h

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s