90 ++ procent van ‘vluchtelingen’ beland in de steun of WW

isla

Ondanks de jubelende woorden van staatssecretaris Klaas Dijkhoff dat ons land zich gelukkig mag prijzen met de ongelimiteerde toestroom van economische gelukszoekers, die de overheid stug tegen beter weten in ‘vluchtelingen’ blijft noemen om het zieligheids imago in stand te blijven houden, blijkt de waarheid uiteraard weer geheel anders te liggen.

Niet dat je inmiddels van deze leugenachtige roversbende in Den Haag anders mag verwachten, slechts door de nipte meerheid van de elkaar chanterende VVD en PvdA kan dit kabinet telkens weer overleven, ondanks de ene flater na de andere , zie de affaires Wilma Mansholt, Ard van der Steur, van Rijn en de rest van het stelletje onrendabelen.

De werkloosheid kwam in augustus 2015 uit op 604 duizend personen. Dat is 6,8 procent van de beroepsbevolking. In de afgelopen drie maanden is de werkloosheid met gemiddeld 4 duizend per maand afgenomen, dit volgens de laatste cijfers van het CBS. Daarentegen nam het aantal andere bijstandsuitkeringen in de eerste 2 kwartalen van dit jaar toe met 15.000. U ziet de WW daalt, meer Nederlanders komen aan het werk, vaak weliswaar seizoensgebonden, maar toch.

Daarentegen stijgen de bijstandsuitkeringen, maar het is veilig om aan te nemen dat de stijging van de algemene steunuitkeringen te wijten is aan de oncontroleerbare toestroom van economische landverpesters.

Hebben deze eenmaal een zgn. status bereikt, d.w.z.  dat zij  in ons land mogen blijven, dan is het gelet de achtergrond en de niet aanwezige kennis van de Nederlandse taal haast uit te sluiten dat zij aan het arbeidsproces gaan deelnemen en daarom in de meeste gevallen ook niet in de WW terecht kunnen komen, maar gelijk de steun in gaan, iets waarvoor de meesten uiteindelijk ook naar ons land gekomen zijn!

Het is veilig de situatie in ons land te vergelijken met die van Duitsland, waar ook de werkeloosheid bij Duitsers daalde, maar de steunuitkering  onder de deurkloppers met 23% steeg. Dit zijn de cijfers die de overheid kwijt wil, maar inmiddels door ervaring over het leugenachtige gedrag van overheden wijzer geworden, mag je rustig stellen dat de echte cijfers een veel dramatischer beeld tonen.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s