DE VERKWANSELING VAN EEN HEEL CONTINENT!

euverraad

Alle waarschuwing in mijn artikelen zijn inmiddels uitgekomen en de realiteit is 10 x erger dan wij hadden kunnen voorzien! De sociale- en maatschappelijke gevolgen zijn groter dan ik had verwacht en de extremistische risico’s zijn, dankzij de open grenzen, niet onaanzienelijk, vooral omdat er geen enkele controle plaatsvindt op de horde ‘asielzoekers’ die nu alle landen van Europa overspoelen!

De oorspronkelijke bevolking van Europa heeft nu niet alleen te lijden onder de sociale gevolgen van de grootste kolonisatie ooit, maar is hierdoor ook economisch op de rand van de afgrond gebracht! Letterlijk weggejaagd uit hun huizen en berooid door de gedwongen subsidiëring van deze volksuitwisseling!

Wij worden nu geconfronteerd met niet alleen de grote (doelbewuste?) ‘vergissing‘ om hen als (oorlogs)slachtoffers te bestempelen om hen zo een zieligheidsstatus te geven, maar vooral het gevaar van een barbaarse islamisering van heel Europa!

https://eunmask.wordpress.com/2015/09/06/eu-heeft-het-volk-van-europa-verkwanseld/

Hier nogmaals de ware oorzaak van dit mega-volksverraad!

Resolutie van Straatsburg (1975); “De EEG belooft om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen en de moslims de ruimte te geven om hun cultuur naar Europa te brengen.” De tekst benadrukt ‘de grote verrijking, die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden’.”

Het Nederlandse volk wordt niet verdeeld door kritiek op de islam. Het Nederlandse volk is verdeeld door de komst van de islam en het feit dat een deel van de bevolking beseft dat de islamitische cultuur onverenigbaar is met de westerse cultuur en een ander deel van de bevolking nog vasthoudt aan een illusie. Dát is de tweedeling.

Lees verder>>>

Bron: Eunmask

cropped-banner-europe21

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s