Mark Rutte onze kapitein Schettino van de Costa Hollanda

conc

En het orkest speelt braaf door net zo als het bij de ondergang van de Titanic ook deed. Ook nu weer is er niets aan de hand, de passagiers burgers die zich steeds luider beginnen af te vragen of het wel goed komt met de Costa Hollanda worden sussend door de bemanning politici opzij geschoven, het zal zo ver niet komen, wij hebben alles onder controle. En als je, je oor goed te luisteren legt hoor je ze zeggen, wat worden wij moe van dat domme soort, waarvan wij er al zo veel hebben.

Nu is het besturen van een schip en leiding geven aan een bemanning niet voor iedereen weggelegd. Maar dat zijn maritieme regels. Bij de Costa Hollanda ligt dat geheel anders. Op de kade aangekomen mogen de passagiers zelf kiezen van welke partij zij de bemanningsleden wensen, waarna het grote spel achter de gordijnen begint en er een bemanning naar buitentreedt die

A) niet gekozen is en

B) bij wiens aantreden je vanaf het begin al de nodige twijfels hebt.

Dat weerhoudt de kapitein niet om zich ver boven zijn passagiers verheven te voelen, daar is hij immers duidelijk zichtbaar kapitein voor. Dat zijn kennis om de Costa Hollanda te besturen slechts gebaseerd is op wat eenvoudige 3e rang variété trucjes, is van ondergeschikt belang. Het gaat niet om de passagiers maar om de kapitein  en misschien nog een paar bemanningsleden.

Dus terwijl het schip maar wat aandobbert gaat de kapitein ter meerdere eer en glorie van zich zelf uitstapjes maken aan land. Nog niet zo lang geleden bezocht hij Texas met in zijn sleeptouw o.a. een club wiens toenmalige investeerder inmiddels 3 jaar op rijks kosten is logeren wegens oplichting. Maar wie weet kon Rutte nog wat van hem leren.

En nu terwijl de Costa Hollanda geteisterd door zwaar weer de klippen nadert,….

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s