Achterlijk links “No Borders” afdeling Frankrijk/Italië bedekt zelfs gewelddadige groepsverkrachting met de mantel der liefde om gelukszoekers te “helpen”

Een vrouwelijke medewerkster van “No Borders” heeft op aandringen van haar collega’s zeker een maand gezwegen over een gewelddadige groepsverkrachting die zij moest ondergaan toen ze te pakken werd genomen door een groep Sudanese migranten. Dit gebeurde in een vluchtelingenkamp in het Frans Italiaanse grensgebied bij Ventimiglia.

Haar collega’s vonden het verstandiger dat ze er maar over zou zwijgen aangezien deze groepsverkrachting wel eens een negatieve reactie bij het grote publiek zou kunnen opwekken en dat is dan weer ongunstig voor hun strijd voor open grenzen en hun wens om het liefst zo veel mogelijk vluchtelingen Europa binnen te brengen.

Had ik in elk geval het idee dat het toppunt van achterlijkheid binnen het links gedachtegoed onderhand wel zou zijn bereikt maar nee het kan allemaal nog maar extremer nu het verkrachten van vrijwilligsters verzwegen moet worden om de tsunami van gelukszoekers niet al te veel te dwarsbomen. De linkse kliek is dus kennelijk van mening dat het geen enkel probleem is dat meisjes worden verkracht, zelfs niet in groepsverband zolang de arme zielige asielzoekers maar niet afgeremd worden in hun poging om Europa te islamiseren met alle gevolgen van dien, zoals het meisje, het slachtoffer in deze die gewoon haar mond dicht houd om de daders te beschermen. De vrouw werd gestationeerd tussen Italië en Frankrijk in Ponte San Ludovico in Ventimiglia en had al een maand van haar leven verspild aan deze kansloze gelukszoekers toen de gruweldaad plaatsvond, vervolgens zweeg ze ook nog eens een maand alvorens ze met deze gruwelijke groepsverkrachting naar buiten kwam. Wat ik mij dan af vraag is wat er nu eigenlijk erger is, de groepsverkrachting, de reactie van haar collega’s of de reactie van de vrouw zelf die min of meer werd gedwongen om te zwijgen?

Op een zaterdagavond weerklonk er luide muziek op het kamp alwaar er ergens een feestje bezig leek toen de vrouw te pakken werd genomen door een bende Afrikaanse gelukszoekers die haar onder dwang meenamen naar een doucheruimte op het kamp bij een dennenbosje dat heel ironisch bekend stond als “The leap”

Lees verder>>>

Bron: Gedwongen Rechts

Gedwongen Rechts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s