Media zien burgers als onderontwikkelde primaten

Door Blondemevrouw

Zijn de asielzoekers die massaal de EU binnenkomen, keurige en hardwerkende mensen, die oorlog en vervolging ontvluchten? Die simpelweg het recht hebben om een leven op te bouwen in vrijheid? En bereid zijn om hard te werken en onderdeel te worden van de westerse samenleving?

Of zijn zij mensen met onverenigbare normen en waarden, waardoor zij nooit onderdeel van onze samenleving kunnen worden, maar bijdragen aan het ontstaan van een parallel-leving? Of zijn zij gewelddadige, gemene, woedende terroristen, die niets met het westen te maken willen hebben en juist uit zijn op het vernietigen van de westerse samenleving?

Het antwoord op deze vragen is ‘ja’.

Ja, onder de asielzoekers bevinden zich keurige mensen die in staat zijn te functioneren in onze samenleving. Ja, er is sprake van een grote groep mensen met onverenigbare normen en waarden. En ja, onder de asielzoekers bevinden zich duizenden moordzuchtige terroristen die onze samenleving willen vernietigen. Het is niet het een of het ander; het is al het bovenstaande. Het is geen kwestie van kiezen.

Om een mening te kunnen vormen over het asielprobleem moet de burger over al deze facetten geïnformeerd worden. Echter, de mainstream nieuwsmedia vormen hieromtrent een probleem.

Lees verder>>>

Bron: Blondemevrouw

Blondemevrouw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s