Merkel rekent nu alleen nog maar op de Heer, minister van zijn taken ontheven

Merkel

De gebeurtenissen in Berlijn volgen elkaar steeds sneller op en doen haast  denken aan de laatste dagen van het derde rijk, toen ene A alle raad om nog te redden wat er te redden viel naast zich neerlegde en daarmee het doek over dat derde rijk viel. Nu willen wij niet beweren dat wij de ‘Götterdämmerung’ van Angela Merkel bijwonen, maar gebeurtenissen van gisteren laten zien dat ook de andere A de controle inmiddels volkomen kwijt is. Nomen est Omen ?

Gisteren maakte het Kanzleramt bekend dat Minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Mazière van zijn taak als coördinator voor vluchtelingenzaken door Merkel persoonlijk is ontheven. Van nu af aan lopen de ‘strategische’ beslissingen hoe om te gaan met de ‘open deuren politiek’ in opdracht van de Heer, rechtstreeks via het bureau van Merkel en mag de Mazière nog slechts de uitvoering van de directieven uit de bunker op zich nemen. Hiermee is de minister feitelijk van zijn taken ontheven.

De Mazière die van de zijde van de Duitse deelstaten onder druk stond vanwege de oncontroleerbare toestroom van economische gelukszoekers , nadat Merkel de poorten wagenwijd had geopend ( i.o. de Heer ) stak de kritiek over de beslissingen uit Berlijn niet onder stoelen of banken, hetgeen hem nu de kop heeft gekost.

Overigens een opmerkelijke parallel met wat zich gisteren in het dorpje Oranje afspeelde. Daar vindt burgemeeste Baas van Midden-Drenthe dat het Rijk zich een onbetrouwbare partner toont, nu staatssecretaris Dijkhoff opdracht heeft gegeven voor de opvang van 700 extra asielzoekers in het dorp Oranje. De afspraak was dat er niet meer dan 700 economische gelukszoekers zouden worden gehuisvest in Oranje, maar Staatssecretaris Klaas Dijkhoff maakte daar onverwacht 1400 van.

De incidenten gisteren in Oranje, waarbij o.a. een inwoonster die dapper ( wij zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen )  voor de auto van Dijkhoff ging staan, ten val kwam en Dijkhoff het dorp via een andere route moest ontvluchten, de gevallen vrouw gewoon achterlatend, tonen aan dat nu ook in ons land de burgers wakker beginnen te worden en de hen opgedrongen maatregelen uit den Haag niet langer accepteren.

Een lafbek, Dijkhoff zeker in de context van de Tweet die zijn net zo laffe collega Asscher de wereld in stuurde :

Asscher

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s