Politiek Den Haag mag blij zijn met Geert Wilders

Screenshot_59

(Door: Frank Berkemeier)

De asielcrisis is een crisis die zijn weerga niet kent. Allerlei mensen uit allerlei landen komen naar Nederland, leggen eisen op tafel of zijn gewelddadig. Een meerderheid van Nederlanders ziet dat in afgrijzen aan. Mensen worden bozer en bozer over politiekcorrecte partijen en dito media die net doen alsof er niets aan de hand is. Alsof het incidenten zijn en de werkelijkheid er 180 graden anders uitziet

Geert Wilders is in deze malaise een fenomeen. Waarom? Omdat hij de woede van miljoenen Nederlanders feilloos weet aan te voelen en te verwoorden. Nederlanders zijn het consensusgeneuzel en het buigen naar Brussel meer dan zat. Er zijn maar een paar politieke partijen die trachten een juiste voorstelling van de stemming onder de bevolking weer te geven. VNL en de SGP doen dat.

En dan is er de PVV van Geert Wilders. De politicus die in staat is om volkswoede (het is dus geen angst!) om te buigen naar meer zetels voor de PVV. Arend Jan Boekestijn en Gert-Jan Segers verkondigden onlangs op Radio 1 dat Geert Wilders geen monopolie mag hebben op islamkritiek. Too little, too late. Islamkritiek is Wilders’ handelsmerk geworden en de meeste politieke partijen hebben het op dit punt uit politiekcorrecte motieven en vanwege die lonkende banen in Brussel flink laten afweten.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t Rob van Marle)

Bron: EJ Bron

bron-logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s