Ruim 50 Saudische geestelijken roepen op tot oorlog tegen Syrië, Iran en Rusland

Turkije dreigt op Russische vliegtuigen te schieten – Bizar: Rusland treft geen enkel spoor aan van het door het Westen gesteunde Free Syrian Army


Volgens de Russische Orthodox-christelijke Kerk voert Putin een gerechtvaardigde heilige oorlog tegen de deels door het Westen gesteunde islamitische terreurgroepen.

Meer dan 50 gezaghebbende moslimgeestelijken in Saudi Arabië, het land dat samen met de VS en Turkije verantwoordelijk is voor het ontstaan van ISIS en de bloederige burgeroorlog in Syrië, roepen alle Soenitische moslimlanden op om samen de jihad –dus een oorlog- te beginnen tegen de Syrische president en al zijn bondgenoten. Kortom: tegen Rusland en Iran. Het is dan ook geen toeval dat in de Bijbelse eindtijdprofetieën wordt gesproken van de vernietiging van het huidige Saudi Arabië door Iran, dat voor dat doel al jaren werkt aan eigen kernwapens.

‘Dit is een echte oorlog tegen de Soenieten, hun landen en hun identiteiten,’ stellen de geestelijken in een verklaring. Ze roepen de islamistische rebellen op om ‘mee te doen met de jihad tegen de vijand van Allah en tegen jullie vijand. De moslims zullen jullie op iedere mogelijke manier steunen.’

Veel hypocrieter kan het niet, want het was uitgerekend Saudi Arabië dat de oorlog tegen de Syrische president financierde en zelfs medeverantwoordelijk was voor het leveren van gifgas aan de door het Westen en Turkije gesteunde rebellen, die dit doelbewust inzetten tegen burgers om daar vervolgens Assad de schuld van te geven.

Omdat de Russen in zeer korte tijd met doelgerichte luchtaanvallen meer succes boeken tegen ISIS en andere islamitische terreurgroepen dan het Westen in 3 jaar, riepen de Saudi’s en de Syrische moslimrebellen al snel op tot een no-flyzone boven Syrië. Het Kremlin wees dit vanzelfsprekend van de hand.

Ook door het Westen gesteunde rebellen worden gebombardeerd

Amerikaanse officials hebben inmiddels bevestigd dat de Russische luchtmacht doelbewust ook de door de CIA getrainde rebellengroepen aanvalt. Volgens de officials gaat het Kremlin daarmee rechtstreeks tegen het beleid van president Obama in. De Russen zijn dermate effectief dat het in het huidige tempo waarschijnlijk slechts enkele weken zal duren voordat alle anti-Assad groepen zijn platgebombardeerd. (2)

De VS beschuldigt Rusland er ook van een grondoorlog in Syrië te zijn begonnen. Ook dat is buitengewoon hypocriet, want Rusland is de enige macht die op uitnodiging van de officiële Syrische regering militair ingrijpt in het land. Amerika en zijn Europese en Arabische bondgenoten zijn juist de drijvende krachten achter het ontstaan van de extreem wrede illegale islamitische terreuroorlog in en tegen Syrië, die al aan 220.000 mensen het leven heeft gekost. (3)

Daarnaast ontdekten de Russen nog iets eigenaardigs: van het Free Syrian Army, dat het Westen al jaren zou steunen, is geen spoor te bekennen, noch van andere zogenaamd ‘gematigde’ rebellengroepen. De Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov heeft de VS om uitleg gevraagd over het waar en wie van het FSA, dat hij als een ‘spookleger’ betitelde. De Amerikanen kwamen daarop met de beschuldiging dat Rusland helemaal niet tegen ISIS vecht, maar Frankrijk heeft inmiddels bevestigd dat dit wel degelijk het geval is (5).

Turken dreigen op Russische vliegtuigen te schieten…

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

xandernieuws-logo-02h

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s