Gepakte ISIS strijder heeft kaart met plan voor verovering Berlijn door migranten

Plan omvat gedetailleerde plannen voor aanslagen op gebouwen, leegroven wapendepots en opblazen bruggen en spoorlijnen


Het land dat zijn grenzen het verst heeft opengezet voor moslim migranten is het belangrijkste doelwit van jihadstrijders. We kunnen op dit moment alleen maar speculeren of er voor steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag etc. vergelijkbare plannen bestaan.

Terwijl de Duitse bondskanselier Angela Merkel maar weer eens herhaalde dat ‘wir schaffen es’ om alleen al dit jaar 1,5 miljoen moslim migranten op te nemen, namen de Koerden bij de Turks-Syrische grens een ISIS strijder gevangen die een kaart bij zich had met gedetailleerde plannen voor het plegen van talrijke terreuraanslagen en de verovering van Berlijn met behulp van duizenden als vluchtelingen vermomde jihadisten.

Omdat de kaart zeer gedetailleerde doelwitten zoals gebouwen van de politie, hulpdiensten, het leger en overheidsinstellingen bevat, moeten degenen die de kaart hebben gemaakt geruime tijd in de Duitse hoofdstad hebben gewoond. Als vluchtelingen vermomde ISIS strijders zouden zich in eerste instantie richten op het veroveren van 8 cruciale locaties die nodig zijn om de stad onder controle te krijgen.

Leegroven wapendepots, opblazen bruggen en spoorlijnen

De moslimextremisten gaan ervan uit dat ze het verrassingselement aan hun kant hebben en met grote aantallen migranten –vermoedelijk enige duizenden per stad– de te verwachten tegenstand snel zullen overlopen (2).

Een van de eerste geplande aanvallen is op twee militaire wapendepots. Zodra die zijn veroverd worden de buitgemaakte wapens uitgedeeld aan migranten, die vervolgens op weg gaan om andere strategische doelen aan te vallen. Het plan omvat het opblazen van belangrijke bruggen en spoorlijnen om te voorkomen dat het Duitse leger versterkingen naar de stad stuurt.

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

who-xandernieuws1

4 gedachtes over “Gepakte ISIS strijder heeft kaart met plan voor verovering Berlijn door migranten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s