Hilda van der Heide, de Nederlandse Jeanne d’Arc

Jeanne

Of Hilde van der Heide uit het dorpje Oranje net als haar Franse ‘collega’ Jeanne d’Arc een beslissende rol heeft gespeeld in de strijd van eenvoudige burgers tegen datgene wat zij als onrecht ervaren, zal de toekomst moeten uitwijzen.

Vast staat wel dat de schokkende filmbeelden waar zelfs de staatsomroep NOS niet omheen kon om deze te plaatsen, veel Nederlanders hebben wakker geschud en men zich eindelijk wakker geworden begint te realiseren dat de ‘koers’ van het kabinet Rutte rampzalig is voor het land.

Rutte zelf, weer druk met een van zijn talloze niets opbrengende vakantiemissies ‘zakenmissies, ditmaal in Atlanta heeft een andere mening. Wij citeren uit de aan de pers gedane  verklaring :

Rutte wilde aanvankelijk vanuit het buitenland niet reageren op de Oranje-kwestie. Dat was vooral omdat hij niet wilde reageren op basis van onvolledige informatie . Maar wij  zijn 24 uur op 24 met dit dossier bezig en sta  ik in voortdurend contact met mijn collega’s. Maar het is ook belangrijk dat we deze buitenlandse missies doen, want anders laat je kansen en banen voor Nederland en Vlaanderen liggen

De bekende Rutte ‘bull shit ‘druipt van de verklaring af, zoals Rutte nooit thuis geeft als zich echte problemen voordoen, maar hij zal gelet zijn 24 uur op 24  wel last krijgen van slaapgebrek.

Opmerkelijk is dat dat behalve Geenstijl en deze site niemand enige aandacht heeft geschonken aan het de beelden, waarop te zien is dat een ‘stille ‘( agent in burger) Hilda met bruut geweld voor de ‘dikke BMW’ van de angstig vluchtende Klaas Dijkhoff  wegtrekt, terwijl er nog meer van zijn collega’s in de buurt zijn ( op de beelden herkenbaar)……

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

4 gedachtes over “Hilda van der Heide, de Nederlandse Jeanne d’Arc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s