HET HYPOCRIETE LINKSE ‘CLUBJE ACHTER DE HEG’

eu-dutch

Het asielknuffelende nepsociaal clubje in Nederland is hevig verontwaardigd over (volgens de paniekzaaiende media) genoemde “Bestorming” van AZC Woerden door “terroristische” hooligans!
Bestorming? Terroristen? Tien boze mensen, die met eieren en vuurwerk beginnen te gooien zijn terroristen? Ze hebben bij dit kinderclubje geen flauw idee wat een echte aanslag is!

Ik praat deze actie zeker niet goed, maar de enorme ophef en verontwaardiging lijken sterk op het zoeken naar een stok om te slaan. Want eindelijk kunnen de hypocriete Gutmenschen hun “zieligheidssmoes” weer volop gebruiken!

Iedereen spreekt er schande van en de asielkraan wordt weer gelijk wagenwijd open gedraaid

Maar waar deze hypocriete ‘op eigen gewin azende’ asielknuffelende meute in alle talen over zwijgt is dit!

– Vorige week ging het ook mis in het asielzoekerscentrum in de voormalige gevangenis in Overloon. Bij een vechtpartij gingen tientallen bewoners van diverse nationaliteiten elkaar te lijf, onder meer met stokken en ijzeren pijpen. Vijftien mensen raakten gewond. De politie hield drie mensen aan.

– In het dorp Oranje werd een vrouw ongemeen hard aangepakt en bewust aangereden omdat ze in het verzet kwam tegen het uiteentrekken van haar dorpsgemeenschap.

– Twee jongeren zijn zaterdagavond in het asielzoekerscentrum in Overberg aangehouden, nadat ambulancemedewerkers werden gehinderd bij hun werk. De ambulancemedewerkers waren volgens RTV Utrecht opgeroepen voor hulp aan een meisje, maar kregen last van erg nieuwsgierige bewoners van het azc.
De politie moest uiteindelijk ingrijpen.

Dit zijn slechts de incidentjes! Maar veel erger is, zijn onderstaande handelingen van de barbaarse groepen die met alle macht worden verzwegen! Ik heb dit alles al gepubliceerd, maar voor degenen die het niet hebben gelezen hier nogmaals de weerzinwekkende headlines!

Vrouw op een afschuwelijke wijze verkracht door asielzoekers! Lees hier het artikel.

Vier asielzoekers hebben een vrouw aangerand in een steeg in Almere. Lees hier het artikel.

Christen weggepest uit Nederlands AZC

– Oostenrijk adviseert: Dochters niet meer alleen over straat

‘Vrouwen in Duitse asielopvang op grote schaal verkracht’ Naast seksuele intimidatie zouden er ook volgens het AD ook bendeoorlogen afspelen in het azc.

Asielzoekers uit Balkanlanden gaan regelmatig op de vuist met Eritreeërs en Somaliërs. ‘Zij zijn erg racistisch en willen helemaal niet met zwarten uit Afrika onder één dak leven,’ zegt psychiater Klaus-Dieter Grothe tegen de krant. De wantoestanden zouden zich overigens niet beperken tot het azc in Giessen.

Joost Niemöller:
Nu heeft een stel malloten het opvangcentrum in Woerden overvallen en ineens voelt diezelfde Rutte zich geroepen zijn gezicht te laten zien.
Voor een Nederlandse slachtoffer van staatsgeweld heeft Rutte geen belangstelling. Voor verkrachte en gemolesteerde Nederlandse vrouwen, in de buurt van een AZC heeft hij geen interesse. Of mensen zich onveilig voelen in de buurt van diezelfde opvangcentra, en ’s avonds de straat niet meer op durven, het zal allemaal wel voor deze zogenaamde premier van het Nederlandse volk.

Nee, nu is er een mooi mediaplaatje te halen bij de zogenaamde vluchtelingen. Een dag hysterie en een kinderknuffelende premier op de foto.

Maar het Nederlandse volk staat in de kou. Want deze premier zal het allemaal worst wezen.
http://joostniemoller.nl/2015/10/rutte-premier-van-alle-vluchtelingen-woerden/

DUS GOOI JE MET VUURWERK EN EIEREN DAN BEN JE EEN TERRORIST!
VERKRACHT JE VROUWEN, PROBEER JE CHRISTENEN TE DODEN, STEEK JE MENSEN NEER DAT BEN JE EEN ‘ZIELIGE’ ASIELZOEKER!

Wat is hier vreselijk fout in dit hypocriete volksverradende clubje achter de heg?

Realpredictor.

Bron: Eunmask

cropped-banner-europe21

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s