Migrantencrisis: Oostenrijkse ouders krijgen advies dochters niet meer alleen over straat te laten gaan

Criminaliteit rond opvangcentra explodeert; Zelfs vrouwelijke agenten dagelijks aangerand – Agenten: Wij kunnen veiligheid burgers niet langer garanderen – Finland: Slechts 2 van de 100 migranten zijn Syrische vluchtelingen, 80% zijn moslimmannen – Vermoedelijk al een veelvoud van de eerder geschatte 4000 terroristen in Europa


Dit normale straatbeeld met alleen naar school gaande kinderen zou over niet al te lange tijd wel eens definitief tot het verleden kunnen behoren.

Volgens een Oostenrijkse agent is de criminaliteit rond asielzoekerscentra in zijn land geëxplodeerd. Steeds meer vrouwelijke collega’s gaan niet meer zonder wapen de deur uit omdat ze dagelijks worden aangerand door moslimmigranten. Oostenrijkse ouders krijgen het advies om hun dochters niet meer alleen over straat te laten gaan en hun kinderen onder begeleiding in groepen of in auto’s naar school te brengen. Desondanks blijft ook de politiek in Nederland de grenzen openhouden en zullen volgend jaar nog veel meer asielzoekers een verblijfsvergunning krijgen (5).

‘Veiligheid burgers kan niet langer worden gegarandeerd’

In de asielzoekerscentra zelf heerst absolute chaos en geweld. De dorpen en steden waar deze AZC’s staan hebben dagelijks te lijden onder vandalisme. Asielzoekers weigeren te betalen voor boodschappen in supermarkten; spullen die ze van linkse ‘welkom-welkom-welkom in ons land’ burgers en organisaties hebben gekregen worden weggegooid of kapot gemaakt. Werkelijk alle treinwagons waarmee moslimmigranten zijn vervoerd zitten van binnen onder de poep en zijn vernield.

In het Duitse Bayerisch Schwaben hadden 250 asielzoekers er zo’n smerige bende van gemaakt dat zelfs de schoonmakers weigerden er hun werk te doen. Bovendien zijn sommige asielzoekers besmet met open TBC en dus zeer besmettelijk (4). In het district Main-Taunus werd vanwege de massale stroom migranten voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog de noodtoestand uitgeroepen (6).

In Oostenrijk hetzelfde verschijnsel als al jaren voorkomt in het ultralinks politiek-correcte Zweden: blonde vrouwen beginnen hun haren zwart te verven om minder risico te lopen op de voortdurende seksuele intimidatie door moslimmannen.

Net als in de rest van Europa heeft ook de politie in het Alpenland de opdracht gekregen te zwijgen tegen de media over de volledig uit de hand gelopen problemen met migranten. Volgens de agent is het nu al zover dat de politie de veiligheid van de autochtone burgers niet langer kan garanderen.

‘We zullen een enorme golf ongekende terreur beleven’

Bovendien hebben de autoriteiten totaal geen idee hoeveel terroristen er vermomd als vluchteling in Europa zijn. Sterke aanwijzingen dat dit er nu al véél meer zijn dan de eerder geschatte 4000 worden stilgehouden omdat men bang is dat de bevolking anders in paniek raakt.

In Duitsland en Griekenland zijn in meerdere opvangcentra wapens gevonden die speciaal aan deze AZC’s waren geadresseerd. In tal van Duitse migrantenkampen vinden vrijwel dagelijks soms zeer grote vechtpartijen met ernstig gewonden plaats (3).

De Oostenrijkse agent heeft sterk de indruk dat een deel van de vluchtelingen er heel bewust op wacht te worden bewapend en het bevel te krijgen in actie te komen. ‘We zullen een enorme golf ongekende terreur beleven.’

Volgens hem zijn de wèl geïntegreerde moslimmigranten in Europa nog het bangst van allemaal, omdat zij als geen andere weten hoe fanatiek en wreed hun geloofsgenoten kunnen zijn.

Woedend omdat ze niet meer geld krijgen….

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

xandernieuws-logo-02h

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s