Letty Demmers heeft DE oplossing voor het vluchtelingen probleem

Demmers

Vaak is een oplossing voor een ogenschijnlijk probleem zeer eenvoudig. Dat bewijst mevrouw Letty Demmers ( grijpt u al vast naar de  maagzuurremmers) uit Vlissingen, waar zij naast het lezen van de Libelle en Magriet ook nog burgemeester is. Demmers is lid van D66, een partij die bekend staat om haar praktijkgerichte oplossingen voor problemen die er in ons land spelen, ofschoon als wij Mark Rutte mogen geloven, wij eigenlijk geen problemen hebben.

Demmers stelt voor dat vluchtelingen gelijk bij aankomst gescheiden moeten worden tussen echte vluchtelingen, mensen afkomstig uit oorlogsgebieden en de gelukszoekers. Dan kun je zeg maar het kaf van het hoogopgeleide koren scheiden, en kunnen zij,  die geen recht hebben om in ons land van de sociale geneugten te komen genieten,  gelijk weer terug sturen.

Nu hebben wij een screenshot gemaakt van een foto van een NOS reportage waarop u de aankomst in Vlissingen  van enkele honderden handophouders kunt zien, een feestje voor Demmers en haar partijgenoot Pechtold die samen het opvangcentrum bezochten.

Vlissingen

U ziet een bus vol met hoogopgeleide mannen, die onze economie komen versterken, waarbij er niemand van b.v. de IND aanwezig is, die zegt , ‘ga jij maar gelijk weer de bus in, wij brengen je wel even naar de haven, vanwaar er regelmatig boten naar Eritrea en Somalië vertrekken ‘. Dat zou wat te kort door de bocht zijn.

Demmers zelf is zeer ingenomen met haar geniale idee,….

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s