Meisje (14) gestoken in Zwolle

  dendieje

WANNEER IS HET GENOEG VOOR DE BEVOLKING? WANNEER BEGINNEN ZE NOU IN TE ZIEN WAT VOOR BEESTEN ER BINNEN GEHAALD IS? IS ER NOU ECHT NIEMAND DIE HET BEGRIJPT WAT VOOR VERACHTERLIJKTE MOSLIM INTEELT HIER RONDLOOPT? OF WACHT U TOT HET UW ZOON OF DOCHTER IS!!!


ZWOLLE – Een 14-jarig meisje is in Zwolle gewond geraakt toen ze door twee mannen werd lastiggevallen en gestoken met een scherp voorwerp.

De politie doet onderzoek naar het incident dat woensdagmiddag plaatsvond. Het meisje liep in het park toen ze door twee jongemannen in gebrekkig Engels werd aangesproken.

De mannen vroegen de weg naar het centrum, maar pakten het meisje daarbij vast, meldt De Stentor. Vervolgens stak één van de mannen haar met een scherp voorwerp waarna hij ook haar fietsband lek stak.

Signalement

Het meisje raakte lichtgewond en heeft aangifte gedaan. Vooralsnog ontbreekt van de mannen echter elk spoor.

De politie heeft in de jacht op de daders een signalement verspreid. Het gaat om twee getinte mannen tussen de 20 en 35 jaar. Eén van de mannen is ongeveer 1,70 lang en droeg een grijze kuitbroek, een rood Adidas trainingsjack en een schoudertasje. De andere man is ongeveer 1,90 lang en droeg een zwarte jas met capuchon.

De politie vraagt getuigen of mensen die iemand herkennen in het signalement zich te melden.

Bron: De Telegraaf

de-telegraaf2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s