REGERING VAN NEDERLAND: U MOET ZICH DOODSCHAMEN!

asiel.nederl.

In Nederland is een nieuwe groep daklozen in opmars. Het zijn mensen die door schulden, werkloosheid of een te zware hypotheeklast hun woning kwijtraken. Dat blijkt uit cijfers van koepelorganisatie Federatie Opvang in Amersfoort.

Deze mensen komen in een neerwaartse spiraal terecht van hoge woonlasten, een inkomen dat wegvalt en dan rest vaak de WW of de bijstand’, aldus een woordvoerster.

Vorig jaar hadden meer dan 60.000 mensen geen eigen dak boven hun hoofd. In 2012 waren dat er bijna 58.000 en in 2010 ruim 55.000.

http://fubar.mobi/2015/10/11/60-000-daklozen-maar-woningen-naar-asielparasieten/

Regering van Nederland. Uw eigen volk als zwerfhonden behandelen en gewetenloos laten doodhongeren en miljoenen parasieten (Ja! 97% zijn geen vluchtelingen) binnenhalen en voorzien van voedsel woningen, zorg, uitkeringen, op kosten van het Nederlandse volk (UW volk!), dat over en paar jaar ook dakloos zal zijn, staat gelijk aan genocide!

De Buddhisten geloven in karma! Alles wat u in dit leven uw medemens aandoet, zult u in uw volgend leven 10 x versterkt terugkrijgen.  Ik hoop dat u ‘savonds nog rustig kunt slapen!

Realpredictor

Bron: Eunmask

cropped-banner-europe21

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s