Syrisch gezin op de stoep (ZIELIGHEIDSPROPAGANDA TEN TOP)

  dendieje

IS men ZO WANHOPIG dat men deze propaganda moet gaan gebruiken om zo MEER DRAAGVLAK  te creëren bij de burgers? Als ze willen vluchten voor het geweld, WAAROM GAAN ZE DAN DOOR 10 LANDEN HEEN OM HIER ASIEL  GRATIS GELD, GRATIS ZORGVERZEKERING, GRATIS HUIS, GRATIS HUIS AANGEKLEED, GRATIS MERKKLEDING te krijgen?


AMSTERDAM – Daar zitten ze dan. Een Syrisch gevlucht gezin, door een Duitse buschauffeur gedropt in het Amsterdams Havengebied en beland binnen de centrale hal van De Telegraaf.

Rashed A. is met zijn vijf kinderen (10, 9 ,7, 5 en 1 jaar) en hoogzwangere vrouw weken lang door meer dan tien landen gereisd. Hij is een van de tienduizenden vluchtelingen die opeens in Nederland op de stoep staan.

De man had geen idee waar hij in ons land heen kon gaan; hem was alleen verteld dat hij naar de politie moest. Die liet het jammerlijk afweten. Tot zijn grote verwondering kwam hij terecht bij de grootste krant van Nederland waar zijn kinderen eten en drinken kregen. Op de foto ligt het jongste kind in winterkleding op tafel te slapen.

Lees hier het hartverscheurende verhaal van verslaggeefster Arianne Mantel, die het gezin zaterdagavond aantrof: “Een vrouw, duidelijk zwanger, zit bibberend op het gras. Een man kijkt zoekend om zich heen. Ze hebben een stoet aan kinderen bij zich, de jongste nog geen twee jaar. Op het moment dat ik stop om te vragen of het wel goed gaat, weet ik dat de vluchtelingenproblematiek waar Nederland mee worstelt, nu in levenden lijve voor me staat.”

Bron: Telegraaf

de-telegraaf2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s