GSTV – Jan Roos: “Asielzoekers. Hoeveel nog?”

Bam. 710.000 vluchtelingen migranten zijn er dit jaar al doodleuk Europa binnengewandeld. Al dan niet zingend met baard en/of vals paspoort. En allemaal summa cum laude afgestudeerd aan UMC Damascus of de TU Aleppo. En allemaal op weg naar Verzorgingsstatië, West-Europa, waar soms wel 2000 euro p/m klaarligt voor deze *kuch* verschrikkelijk getroffen oorlogsslachtoffers. Die op last van Brussel verherverdeeld moeten worden over landen met EU-kritische kudtburgers, want die PVV-, AfD-, UKIP- en FN-stemmers in Europa beginnen behoorlijk irritant te worden voor de Brusselse Oligarchen & Despoten. GSTV-verslaggever Jan Roos maakte een rondje langs de velden bij de Patatbalie en vroeg aan de geachte NL volksvertegenwoordigers HOEVEEL MOETEN ER NOG KOMEN?

Bron: GeenStijl

geenstijl

Telegraaf 21:10 uur

Asielinstroom opnieuw naar boven bijgesteld

DEN HAAG – De asielinstroom zal dit jaar waarschijnlijk uitkomen op 50.000 tot 60.000 personen. Dat schrijft staatssecretaris Dijkhoff van Veiligheid en Justitie in een brief aan de Tweede Kamer.

Dat is een flinke verhoging ten opzichte van een eerdere schatting van Dijkhoffs ministerie. Die was dat de asielinstroom in 2015 tussen de 35.000 en 40.000 zou bedragen. Dat betrof overigens al een bijgestelde prognose.

Dijkhoff schrijft verder dat de asielinstroom dit jaar tot nu toe 35.900 bedraagt. Hierbij gaat het om asielaanvragen, nareis en tweede en volgende aanvragen. Dijkhoff schrijft dat er eind dit jaar vermoedelijk zo’n 50.000 mensen in opvanglocaties zullen verblijven. Er zitten momenteel bijna 2000 vluchtelingen in noodopvanglocaties en 37.070 asielzoekers en vergunninghouders in reguliere opvangcentra van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA).

De staatssecretaris sluit niet uit dat de ramingen voor volgend jaar en 2017 verder naar boven zullen worden bijgesteld.

De Telegraaf

2 gedachtes over “GSTV – Jan Roos: “Asielzoekers. Hoeveel nog?”

  • Hahaha, Gerrit op Linda.
   Nou breekt mn klomp.
   Daar ben je toch veel te trots voor, ik zeg, sta daar boven.
   Je kon je niet inhouden, ik begrijp het.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s