Nederland: fluwelen dictatuur

Door Blondemevrouw

“Democratie is een staatsvorm waarbij de bevolking soeverein is en zichzelf regeert. In een democratie kan niemand aan de meerderheid van de bevolking ongewenste maatregelen of wetten opleggen.” 

De Nederlandse bevolking zei in duidelijke meerderheid ‘NEE’ tegen de Europese Grondwet van de Europese Unie. Toch heeft de overdracht van macht en het opgeven van de soevereiniteit van de Nederlandse bevolking plaatsgevonden. De Nederlandse regering, het kabinet in Den Haag, is in een steeds grotere mate de uitvoerende arm van die Europese Unie. En de regering vertegenwoordigt in steeds mindere mate de Nederlandse bevolking. Een kleine minderheid regeert over de Nederlandse bevolking uit naam van een buitenlandse macht in Brussel, die door de meerderheid van de Nederlandse bevolking nooit is erkend. Dat is geen democratie; dat is een fluwelen dictatuur.

De Nederlandse bevolking zei ‘NEE’ tegen de overdracht van macht aan Brussel. 
De Europese Grondwet is door de bevolking afgewezen. De politieke elite, die de bevolking zou vertegenwoordigen, besloot alsnog tot het opgeven van soevereiniteit en de overdracht van macht aan Brussel.

De Nederlandse bevolking is niets gevraagd over het opgeven van de gulden.
De gulden was wereldwijd bekend en geliefd. Waardevast en symbool van de kracht van dit zogenaamde ‘kikkerlandje’. De politieke elite besloot tot het invoeren van de euro. Door iedere econoom en door iedere burger met een gemiddelde ontwikkeling te voorspellen dat die invoering tot crises in de EU zou leiden. Gelukkig is daar dan de Europese Unie om een oplossing te vinden voor de door de EU gecreëerde crises; meer macht naar de Europese Unie. Je zou haast denken dat het vooraf zo bedoeld is.

Lees verder>>>

Bron: Blondemevrouw

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s