Brutaliteit van vluchtelingen kent geen grenzen

brutaal

U heeft het kunnen lezen, in het asielzoekers opvangcentrum Heumensoord zijn een aantal asielzoekers in hongerstaking gegaan. De redenen zijn o.a. dat het eten niet goed is, er getwijfeld wordt of het Halal is en de toetjes wel zonder gelatine zijn! De toiletten en douches zijn vies , de tenten zijn koud en een asielzoeker klaagde, dat hij geen seks kon hebben met zijn vrouw ( reeds 5 kids geworpen), omdat men met z’n zessen in een ruimte sliep.

Om met het kaatste te beginnen, onmiddellijk hebben een aantal Nijmegenaren aangeboden, een slaapkamer in hun huis voor een paar uur af te staan, zodat deze Syriër zijn trauma’s kan vergeten en kan zorgen voor nog meer nageslacht, waarmee de garantie om in ons land te blijven gewaarborgd wordt. Wat betreft de vieze toiletten enz. , wie let de gebruikers van deze faciliteiten om na de gedane boodschap of douche even de plek des onheils schoon voor de volgende gebruiker achter te laten ? Een elementaire beleefdheid, echter niet voor deze vaak hoog opgeleide nieuwe vernielers burgers van ons land.

Tenslotte het eten. Wij kunnen  ons de verhalen herinneren van onze familieleden, die in de periode ’40 -’45 de boer op gingen om aan eten te komen. Vaak werd er dan een eenvoudige veelal uit aardappelen en wat uien bereide warme maaltijd aangeboden en niemand haalde het in het hoofd om over de kwaliteit te klagen, je was blij en dankbaar  iets in de maag te krijgen.

Nieuwsgierig geworden naar de zoveelste club die u oproept om ‘vluchtelingen’ te helpen, namen wij even een kijkje bij www.hulpvoorvluchtelingen.nl en lazen daar het volgende bericht dat wij even via een screenshot voor u publiceren:

Rode KruisHet bleek te gaan om een site van het Nederlandse Rode Kruis, dat meelift op de algemene door met name links in stand gehouden zieligheidsindustrie. U leest het goed :

LEVENSMIDDELEN HEBBEN WIJ OP DIT MOMENT NIET NODIG

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s