De oorzaak voor het achterlijke en onmenselijke gedrag bij de volgers van het geloof van de “vrede” en pedofiele is zo eenvoudig : 1400 jaar inteelt binnen de islam

Nu heb ik het op dit blog al regelmatig gehad over de pedofiele die het geloof van

Mo en zijn schandknaapjes dan wel kindhoertjes aanbidden en mijn zorgen en verontwaardiging uitgesproken over dit onderwerp dat wereldwijd onderkent wordt behalve bij het zooitje Haagse lafbekken die ons land zouden moeten besturen en leefbaar zouden moeten maken en houden voor de oorspronkelijke inwoners en volgens mij zijn dat nog steeds de Nederlanders. De inteelt kwestie binnen de islam is dan eigenlijk een “gewoon” voortvloeisel van het feit dat jonge meisjes, kinderen dus, moeten trouwen met een oom of neef die door de diverse voorgaande inteelt huwelijken vaak al een verstandelijke beperking opgelopen hebben en om die reden op een normale manier niet aan de vrouw gebracht kunnen worden. Gelukkig voor hen neemt Nederland deze wel op in de oh zo barmhartige samenleving. Onderstaande artikel is gebaseerd op het originele verhaal dat op 12 oktober jongstleden is verschenen bij American Thinker
Inteelt is gebruikelijk en de normaalste zaak van de wereld binnen de islamitische ideologie Het is dan ook al weer 1400 jaar geleden dat de pedofiele nep profeet mohammed een huwelijke regelde tussen een neef en een nicht  Het mag dan ook wel duidelijk zijn dat er enkel ellende kan ontstaan wanneer je huwelijk advies om te trouwen met je naaste familie lid afkomstig is van een krankzinnige pedofiel en het kan niet ontkend worden dat er door de jaren heen wel bewijs geleverd is van de kennelijk aangeboren achterlijkheid bij de volgers van deze inteelt geloofsovertuiging.
Mohammed heeft incest en inteelt altijd aangemoedigd en om die reden beschouwen veel moslims huwelijken binnen de eigen familie als onderdeel van hun religie. De neef – nicht huwelijken worden ook gezien als een bescherming van de sociale status, als een middel om eventuele rijkdom binnen de familie te kunnen houden en het is feitelijk een vorm van controle op de macht. Bovendien is het een wapen om de families tegen de invloed van niet-islamitische buitenstaanders, de zogenoemde ongelovige honden (wij dus) te beschermen iets wat bijdraagt ​​aan insulaire gemeenschappen die niet integreren in de westerse samenleving en problemen tussen deze mensen en andersdenkende nu en in de toekomst waarborgen.
Een vraag die dan gelijk opkomt is : Hoeveel moslims zijn afkomstig van inteelt?
Heel veel, lijkt me een logisch antwoord, maar ook dit is onderzocht en met feiten en cijfers gestaafd door de Deense psycholoog Nicolai Sennels die in zijn rapport het volgende heeft geschreven “de helft van de moslims in de wereld zijn afkomstig van inteelt als gevolg van bloedverwante huwelijken, We spreken dus over een miljard inteelt moslims en dit aantal is nog steeds stijgende”
Gedwongen Rechts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s