Islam wil Israël in 2022 vernietigen, 2 jaar na de val van Europa

Schokkende beelden van één van de tientallen terreuraanslagen die Palestijnen sinds een week of twee op Joden en Israëliërs hebben gepleegd (hier een auto die op wachtende mensen bij een bushalte inrijdt, waarna de terrorist uitstapt en vervolgens met een groot vleesmes op de gewonden inhakt. Bij deze aanslag kwam dinsdag een Joodse rabbi om het leven.). Dit straatbeeld staat ons dankzij de massale moslimimmigratie ook te wachten.

In heel de islamitische wereld wordt al enige jaren één specifiek jaartal genoemd waarin het gehate Israël massaal moet worden aangevallen en vernietigd: 2022. Ook de CIA kwam een tijd geleden tot de conclusie dat het kleine Joodse staatje na dat jaar niet meer zal bestaan. Volgens ISIS en andere islamitische terreurgroepen zal dat echter pas gebeuren na de geplande ‘val van Rome’, symbool voor heel Europa, in 2020. Gezien het daverende succes van hun militaire aanval door middel van een gigantische moslimmigranten invasie op ons grotendeels nog steeds nietsvermoedende continent wordt het almaar waarschijnlijker dat ook ons land mede dankzij onze eigen politici over 5 jaar compleet overlopen zal zijn door de islam en in totale chaos is gestort.

‘Tegen 2022, mogelijk eerder, zal Israël zijn vernietigd,’ verklaarde Hassan Rahimpour Azghadi, hoofd van de door Ayatollah Khamenei geleide Iraanse Opperraad voor de Revolutie, onlangs. Ongeveer een jaar geleden zei de ‘minister’ van Binnenlandse Zaken van de Palestijnse terreurbeweging Hamas dat ‘heel Palestina binnen 8 jaar zal worden bevrijd’ – dus in 2022. En in mei stelde de imam van de Al-Quds moskee in het Libanese Sidon, Maher Hamoud, op TV dat ‘volgens berekeningen op basis van de Koran het einde van Israël in 2022 zal zijn.’ Sheikh Ahmed Yassin, mede oprichter van Hamas, deelde dezelfde visie.

Eerst ‘Rome’ in 2020, dan Israël in 2022

Niet lang geleden publiceerde ISIS een boek waarin eveneens werd beweerd dat ‘2022 het begin van het einde van Israël’ zal zijn, 2 jaar na de gezworen val van Rome, het symbool van het christendom en van Europa. ‘In 2022 zullen de 40 jaar vrede en veiligheid in Israël voorbij zijn.’

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

xandernieuws-logo-02h

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s