Agressie ontwricht bestuur

  dendieje

Niet de agressie die het bestuur ontwricht maar de massale instroom van economische gelukszoekers is daar de oorzaak van. De burgers hebben totaal GEEN INSPRAAK meer. Dus de burgers raken, zeer begrijpelijk, gefrustreerd.


Asielprotest loopt uit de hand. (lees: De burgers zijn het zat.)
Amsterdam – De zorgen nemen toe over de dreigementen aan het adres van gemeentebestuurders die vluchtelingen willen opvangen.
Donderdagavond liep een informatiebijeenkomst over een azc in Rotterdam uit de hand. Donderdagavond liep een informatiebijeenkomst over een azc in Rotterdam uit de hand.
Alle Nederlandse wethouders hebben een e-mail ontvangen van de Wethoudersvereniging waarin geadviseerd wordt om in geval van dreigementen altijd de politie in te schakelen.

Directeur van de Wethoudersvereniging Ton Roerig verwacht niet dat alle slachtoffers naar de politie zullen stappen. „Ze zijn bang dat ze daarmee olie op het vuur gooien”, zegt hij.

Gerard Ram, voorzitter van vereniging Raadslid.Nu, verwacht dat er door de dreigementen een tekort aan capabele gemeenteraadsleden zal ontstaan en de democratie in gevaar komt. „Niemand kiest vrijwillig voor een baan met een garantie op bedreigingen en intimidaties.”

Bron: De Telegraaf

de-telegraaf2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s