De Telegraaf ontmaskert de hypocrisie van de VVD

VoLAnalysenedpol01-520x24501

(door )

De Telegraaf lijkt schoon genoeg te hebben van de leugens en halve waarheden van de regeringspartijen. Dat zou aan het dossier (asielmigratie) kunnen liggen, maar ook een algemene walging om de omvang van het morele failliet van PvdA en VVD mag niet worden uitgesloten. Overigens geheel terecht, wat men in de Kamer laat zien is erger dan misselijkmakend.

De firma Leugen & Bedrog die onder de werktitel Rutte II opereert, bereikt volkomen autonoom nieuwe dieptepunten. Al bij het van start gaan van dit kabinet was duidelijk dat het hier in de eerste plaats ging om een mantelorganisatie die de macht binnen de regentenelite moest zien te houden. Maar elke schijn van schaamte is welhaast verdampt, zo lijkt het. Wat schrijft De Telegraaf?

De opvang van asielzoekers met een verblijfsvergunning wordt helemaal niet soberder. Het idee dat Den Haag de woonomstandigheden minder luxe zou maken is niet meer dan beeldvorming, bedoeld om de lieve vrede in de coalitie te bewaren.

Door dit ‘herenakkoord’ vervolgens te laten uitlekken steekt de PvdA de VVD ook nog eens een mes in de rug. Maar wat kun je anders verwachten van een moreel sinds lang failliet margepartijtje dat van alle kanten wordt leeg gevreten door electorale concurrenten? Als de VVD nog verder wegzakt in de peilingen, weet de PvdA in ieder geval zeker dat de VVD niet breken durft…..

Lees verder>>>

Bron: Veren of Lood

Veren of Lood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s