Resultaat EU top toegeven aan Turkse chantage

rezzzzzpektman

‘ Investeren in Turkije is ook in ons eigen belang ‘ dat was wat een falende premier Rutte nog uit kon brengen, na afloop van de bijeenkomst van EU leiders gisteren in Brussel. Ofschoon de vergadering twee dagen zou duren, was men er gisteravond al uit en nadat werd toegegeven aan de Turkse chantage, resultaat van het eigen falen, gingen de EU leiders weer vrolijk naar huis.

Voor Rutte vandaag alweer een feestje, want de Raad van State bestaat 200 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden. Daartoe werd uiteraard weer de creme de la creme van de Nederlandse culturele wereld uitgenodigd en kunnen kamerleden weer even vergeten waarvoor ze zijn gekozen, ingehuurd en betaald worden.

Drie miljard euro in plaats van de aangeboden een miljard ontvangt Turkije om de handophouders stroom uit het Syrië, Pakistan en Afghanistan tegen te houden, plus vanaf 2016 de visumvrije toegang van de eigen Anatolische Hoogland bewoners naar de EU , d.w.z. naar Duitsland en Nederland, waar de Turkse gemeente zich nu al vergenoegd in de handen wrijft omdat opa, oma, alle neven, nichten, kortom de hele familie gezellig op bezoek komt, niet meer weg gaat en de paar miljard die de opvang van asielzoekers nu al gaat kosten nog met ettelijke miljoenen verhoogd wordt.

En tenslotte worden de besprekingen om Turkije tot de EU te laten toetreden versneld opgepakt, waarna als het een beetje meezit, de Ottomanen niet meer voor de poorten van Wenen worden teruggewezen, maar wij op afzienbare tijd de eerste Turkse burgemeesters in ons land zullen hebben, of een Marokkaan die gisteren in Rotterdam  weer overtuigend faalde al niet  genoeg is.

Aboetaleb liet de bijeenkomst van protesterende bewoners tussen tegen de komst van een AZC met een capaciteit voor 600 handophouders  in de Rotterdamse wijk Beverwaard  voortijdig beëindigen. ‘Zo kunnen wij niet met elkaar praten”aldus Aboetaleb, even vergetend dat het ‘praten’ met protesterende burgers veroorzaakt wordt door een falend beleid van de overheid, waarbij de burgers gewoon maar moeten slikken of anders stikken...

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s