Asielinvasie: Overal Nederlands verzet tegen plaatsing asielzoekercentra

Originally posted on: React  Rechts Actueel


AZC Nee

De Nederlandse regering propt het land vol met asielzoekercentra. (AZC) Als gevolg van de ongecontroleerde stroom van immigranten naar Europa, de verdeelplannen en de EU en de gehoorzame reactie van de Nederlandse regering, is Nederland met centra voor immigranten bezaaid. Dit roept blijdschap op onder de bureaucraten en het bedrijfsleven, maar veel boosheid en afkeer van gewone mensen. Ze worden namelijk geconfronteerd met de immigranten zelf, omdat deze centra bij hen in de buurt komen te staan.

Wat zich binnen de centra allemaal afspeelt aan onprettige zaken en wat voor mensen dit nu precies zijn, hoeft niemand enige fiducie te hebben. Overal in Europa staan inmiddels opvangcentra en steeds vaker komen de schokkende verhalen naar buiten over wat hier gebeurt. Zoals het verkrachten van vrouwen, maar ook het gericht mishandelen en vermoorden van christenen. Of oude manen die met minderjarigen zijn gehuwd, wat men kindhuwelijken noemt.

Nederland volgepropt met AZC door RTL Nieuws in beeld gebracht;

Dit krankzinnige beleid dat geen enkele rekening houdt met redelijke bezwaren vanuit de Nederlandse bevolking, roept uiteraard verzet op. Hieronder enkele plaatsen van verzet, waar geheel in de oude traditie, gewone mensen opstaan tegen dit rampzalige beleid.

Lees verder>>>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s