‘Asielzoekers misbruiken schoonmaakster 10 dagen lang’

 dendieje

Wordt DIT ook weggestreept als een incident? Ik kan hier nogal wat manieren opnoemen hoe ik die BEESTEN zou “BEHANDELEN”. Al zou de benaming BEEST nog te goed zijn voor wat zij werkelijk zijn. Zulke zou ik, ZONDER ENIGE WROEGING, een kogel door hun kop jagen en daarna rustig doorgaan met mijn online snookerspelletje.   


KITZINGEN – Twee asielzoekers worden ervan verdacht een schoonmaakster van het opvangcentrum in Duitsland waar zij verblijven gedurende tien dagen meermaals te hebben aangerand.

Foto: BR.de

Het misbruik zou tussen 1 en 10 oktober hebben plaatsgevonden in de opvang in de plaats Kitzingen. Pas daarna durfde de Duitse naar haar werkgever en de politie te stappen. De vrouw is door de politie opgevangen en onderzocht door gespecialiseerde artsen. De twee mannen van 38 en 52 jaar zitten vast op verdenking van aanranding.

“Wat er daar is gebeurd, raakt me als vrouw in het bijzonder”, was de reactie van Tamara Bischof van de landraad Kitzingen, die voor de opvang verantwoordelijk is.

Het schoonmaakbedrijf heeft laten weten voortaan alleen mannelijke schoonmakers naar het opvangcentrum te sturen, meldt de Bayerische Rundfunk. Totdat geregeld is worden de schoonmaaksters begeleid door de beveiliging.

Bron: De Telegraaf

de-telegraaf2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s